Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Beauty greške koje usporavaju napredak u karijeri

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Ukoliko imate svoj cilj na poslu, obratite pažnju na svoj izgled i određene beauty trendove.

Izvor: Shutterstock

Moderni beauty trendovi danas nam „skrivaju“ prirodnu lepotu, dovodeći nas u iskušenje jarkim bojama i neobičnim kombinacijama. Međutim, nije sve što vidite na modnim pistama primenljivo za kancelarijske radne dane. Naročito ako želite što bolju karijeru.

U našem izboru postoji šest beauty grešaka koje lako mogu ometati vaš napredak na lestvici karijere.

Previše jak ten

Razumemo da leto kratko traje, sunca nikad nije dovoljno i niko ne želi da ima bled ten. Ipak, ako hodate po kancelariji tokom čitave godine sa narandžastom bojom kože i nervirate kolege zbog toga, napredak u karijeri vam odmiče. Savremeni poslodavci radije „guraju“ zaposlene sa dobrim ukusom, posebno ako je vaša profesija povezana sa komunikacijom sa ljudima. Da li želite karijeru? Licu možete dati laganu nijansu tena uz pomoć odgovarajuće nijanse bronzera - par tonova svetlijih od vašeg prirodnog sa prelazom u zlatno, a ne žuto.

Neprirodne obrve

Hvala Kari Delevinj. Zahvaljujući njoj, obrve su došle u prvi plan i postale gotovo glavne na licu. Od tada, svaka devojka crta tako bujne obrve da postaju zastrašujuće. Na taj način, oči postaju teške i odbojne. Nemojte dozvoliti da se podvrgnete ovakvom trendu ako želite karijeru, već odaberite pravog stručnjaka koji će vaše obrve učiniti prirodnim i neodoljivim.

Neuredna kosa

Ova stavka treba da bude na prvom mestu vaše liste. Ovo je stavka koje uvek i zauvek treba da se pridržavate. Neprilagođena frizura ili prljava kosa odbijaju druge od vas, a ako je vaš poslodavac žena, onda dodatno treba da obratite pažnju. Šefove misli biće prilično logične: „ako se ne trudi da izgleda dobro na poslu, to znači da joj to nije važno, i samim tim, zašto bih je unapredio“...

Neuredne ruke i nokti

Neizdepilirane ruke, kao i predugi nokti, izgledaju strašno. Idite u salon, dajte noktima uredan oblik i osigurajte se da manikir uvek izgleda sveže.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader