Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Njena šminka je sve samo ne obična: Upoznajte kraljicu optičkih iluzija

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Kada nešto volite iskreno, tu nastaje magija!

Izvor: Youtube/Prinscreen

Šminkanje je pre svega zabavno i to je dovoljan razlog da ne čekate priliku koja će vam dati povoda da se dobro zabavite isprobavajući neke nove tehnike ili štaviše šminku koja definitivno nije klasična, poput one za maskenbale ili američki praznik Noć veštica.

Ukoliko volite šminku, ali nemate naviku da istražujete svoje potencijale, inspirisaće vas dvadesetjednogodišnja Hoa Trang - kraljica optičkih iluzija, iz Vijetnama. Ona je samouka, sve što je naučila našla je na internetu u vidu video tutorijala i prateći već uspešne, talentovane Instagram influenserke. Pre svega tri godine započela je eksperimentisanje sa šminkom i iluzijama, a danas na Instagramu nju prati 115 hiljada ljudi. Osim toga, ona je veoma aktivna i na Youtube-u gde sada postavlja svoje tutorijale.

Uzrok njenog "brzog" uspeha delimično se krije i u tome što dolazi iz zemlje u kojoj su ovakve transformacije veoma popularne i zastupljene, a sigurni smo da je ipak glavni onaj koji se tiče konstantnog rada i truda, talenta ali i ljubavi prema ovoj umetnosti.

Procenite sami.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader