Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telo

Koje beauty proizvode najviše kupujemo tokom pandemije virusa?

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Da nas je situacija koja je zadesila mnogobrojne zemlje makar naučila da cenimo najosnovnije stvari koje su nam potrebne, dokazuje činjenica da su i najprestižniji proizvodi, umesto parfema, počeli da proizvode sredstva za dezinfekciju.

Izvor: Shutterstock

Da li mnogobrojni beauty preparati na koje smo navikli zapravo čine glamur kojeg nismo svesni? Da li su nam osim osnovnih stvari koje uključuju ličnu higijenu, zaista prekopotrebne maske za lice, kreme za bore, podmlađivanje, tonici, anticelulit preparati i sve ono što nam zapravo ulazi u svakodnevnu rutinu?

Bilo kako bilo, neki kozmetički proizvodi su zabeležili ozbiljan porast u prodaji, a ujedno nam dali i odgovor na ova pitanja. Šta zaista smatramo „osnovnim potrebštinama“?

Proizvodi za ruke

Možda nikada ne biste pomislile da oni imaju najveću prednost u kupovini kozmetičkih proizvoda. Ako nas pitate, mi bi glasali za mejk ap proizvode kojih ženama nikada nije dosta. Ipak, pandemija virusa učinila je svoje. Sapuni, kreme za ruke i sredstva za dezinfekciju zabeležili su ubedljivo najveći rast u prodaji. Na pojedinim stranim sajtovima, ovi proizvodi se nalaze čak i na listama čekanja.

Farbe za kosu

Ovo nas nije iznenadilo. Danas se svaka druga devojka farba, koristi preliv za kosu ili ima "izvučene" pramenove. Zatvaranje frizerskih salona učinilo je da postanemo same svoj majstor, pa smo izgleda svojim redovnim čekanjem u redu za kozmetičkim proizvodima učinile da prodaja farbi za kosu znatno poraste. Osim njih, proizvodi za sakrivanje izrastka su takođe postali među najtraženijima.

Proizvodi za nokte

Ono što je iznenadilo mnoge, to je da se osim običnih lakova za nokte i pribora za njihovo sređivanje, veoma dobro prodaju profesionalni pribor i lampe. To govori da su devojke shvatile da mogu i same koristiti profesionalni gel lak za nokte, a da li to znači da će na taj način uštedeti i novac koji redovno daju profesionalcima iz salona, kada se situacija stabilizuje, ostaje nam da vidimo.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader