Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

B&C Arhiva

Aplikacija koja će svaki vaš menstrualni ciklus učiniti (znatno) lakšim

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Ako se pitate kako tehnologija može da olakša one dane, nastavite da čitate i priključite se mnogima koji su iskoristile sve njene prednosti i bude sa sa osmehom baš svaki dan u mesecu.

Jedna od sjajnih aplikacija za praćenje menstrualnog ciklusa je Clue, koja je prilagođena upravo i samo vašem ciklusu i koja vam olakšava one dane u mesecu.

Dizajnirana je po kategorijama kojih ima 28 i po kojima možete pratiti vaš ciklus uključujući emocije, grčeve, vaš san pa čak i stanje vaše kose.

Clue prati vaš ciklus tako što vam šalje podsetnik kada je vreme da dobijete menstruaciju, kada da očekujete PMS i kada su vam plodni dani.

Jednostavna je za upotrebu. Sve što je potrebno je da unesete datum poslednje menstruacije i dužinu trajanja ciklusa, i tako iz meseca u mesec kako bi pametna aplikacija imala potpunije informacije pa čak i od vas. Ona vas prati i evidentira sve u vezi ciklusa, od PMS simptoma, bolova u grudima, želje za slatkim poslasticama, do mogućnosti da ste trudni. Verujte, jednom kada je instalirate, više nećete moći da zamislite svoj život bez nje.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: Promo

Bonus: Za slučaj da planirate da ostanete u drugom stanju, aplikacija Clue i dalje može biti od koristi. Sadrži veliki broj besplatnih saveta, dobro ste čuli, ova aplikacija je potpuno besplatna, i sadrži informacije od ključne važnosti za period trudnoće, simptome koji je prate kao i rešenja.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader