Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fitnes

Instagram profil koji će vas NATERATI da vežbate svaki dan

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ovaj Instagram profil morate odmah zapratiti!

Kesi Ho je instruktorka fitnesa i pilatesa koja je pokrenula blog kako bi svoje znanje podelila sa svima koji žele da budu u dobroj formi i pritom se dobro zabave.

Niame, Kesi je poznata i po svom Instagram profilu Blogilates na kom ima više od milion pratilaca, kao i svom YouTube kanalu koji ima preko 3 miliona pratilaca na kom svakodnevno deli video vežbe i savete.

PROČITAJTE I... Želite FIT i ZGODNO telo: Ovaj Instagram profil morate zapratiti!

Video vežbe izdvajaju se od drugih jer Kesi vežba uz popularne muzičke hitove. Kaže kako joj je cilj da širi poruku prihvatanja zdravog fit tela i da pokaže ljudima kako da do maksimuma iskoriste svoje potencijale.

A photo posted by Cassey Ho (@blogilates) on Jul 5, 2016 at 4:13pm PDT

S pilatesom počela je da se bavi još kao 16-godišnjakinja i toliko se u njega zaljubila da je postala instruktorka. Ideja o Pop Pilatesu sinula joj je nakon jednog treninga na kom se puštala odlična muzika pa je htela da pilatesu da dodatnu energiju muzikom. Njenim polaznicima se svidelo i od tada je počela da ima sve više i više pratilaca na YouTubeu, a kasnije i na Instagramu.

A photo posted by Cassey Ho (@blogilates) on Jul 6, 2016 at 8:07pm PDT

Kesi kaže kako je njen posao njena najveća strast te da je presrećna jer ima mogućnost da podstakne ljude da jedu zdravije, treniraju i žive srećno. Kada napravi Blogilates okupljanja za svoje fanove, kaže da je to ispuni pozitivnom energijom koja joj daje snage da se i dalje bavi svojim poslom.

Ovaj Instagram profil morate odmah zapratiti!
Izvor: Cosmopolitan

Izvor: fashion.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader