Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fitnes

Proposal shape: Novi fitnes trend koji NE ŽELIMO da probamo

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

S razlogom ga mnogi nazivaju najgorom fitnes motivacijom!

Kao da nemamo dovoljno razloga ispred i oko sebe koji nas teraju da preisitujemo i najmanju sitnicu vezanu za svoj (ne)uspešan fizički aktivan život pa se sada pojavio još jedan novi trend u fitnes svetu – proposal shape. 

Koliko god vam to suludo zvučalo, mnogi ljudi se intenzivno priprema za svoju veridbu i dan venčanja i to nekoliko meseci unapred rade na svojoj telesnoj formi, jer razumljivo je da svi žele da budu u najboljem mogućem izdanju tog čarobnog dana. Međutim, moramo da priznamo da nam se nikako ne sviđa ideja da imate motivaciju za zgodno telo samo tada. Motivacija treba da je prisutna svaki dan, bez izuzetaka i izgovora.

Pre nego što vas ubedimo da treba svaki dan da se posvetite i radite na svom telu (pre svega zbog zdravlja, pa potom i izgleda), upoznaćemo vas šta tačno znači proposal shape.

Novi fitnes trend podrazumeva da vaš muškarac treba da sredi svoje telo i ojača mišiće kako bi izgledao zgodno i muževno dok kleči ispred vas i pita čuveno pitanje "Da li želiš da se udaš za mene?". Dok za nežniji pol podrazumeva fizička priprema kako bi što zanosnije izgledali u venčanici i kako bi prosto bilistali na venčanim fotografijama. 

Povezane vesti

Da li podržavamo ovaj bizarni fitnes trend? Samo ako želite da i nakon sudbonosnog dana nastavite da brinete o svom telu i bavite se fizičkom aktivnošću. Ukoliko vam je jedina motivacija lepa fotografija ili briga šta će reći vaš budući dragi muž i gosti za par kilograma viška ili nedefinisane ruke, bolje je da se pozabavite pravim problemom.

Samopouzdanje neće doći sa lepim fotografijama ili manjim konfekcijskim brojem, a ljubav vašeg dragog nećete sigurno zaraditi samo ako ste mu 24/7 zgodne i lepe. Uostalom, ljubav nikad nije imala veze samo s fizičkim izgledom i ne treba da je bazirate samo na površnim stvarima. Zato, teretanu i fitnes možete slobodno ostaviti i za posle venčanja, a pre toga uživajte u pripremi ili poslednjih devojačkim danima. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader