Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fitnes

5 najboljih aplikacija za trčanje koje treba da instalirate odmah

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Ako je vaš cilj da se konačno udaljite od kauča ili planirate da istrčite maraton, na pravom ste mestu...

Koliko puta ste rekli sebi "Od sutra počinjem da trčim svaki dan"? Ne možete da prebrojite zar ne? Zato odmah prestanite da lažete sebe i nakon čitanja ovog teksta instalirajte sledeće aplikacije koje će vas konačno naterati da postanete aktivni, a garantujemo da ćete se osećati sjajno. Krećemo!

Ako ste početnik u trčanju instalirajte:

Spring

Ova aplikacija, uz pomoć muzike, sprečava vas da usporite tako što detektuje start i uz strimovanje pesama ne dozvoljava da se zaustavite, već as motiviše da idete dalje i dalhje. Plejlistu možete sortirati po žanru ili izvođačima. Plus, aplikacija beleži vašu rutu, brzinu i rastojanje tako da uvek možete postavljati nove ciljeve.

Ako vam se sviđa ideja da imate ličnog trenera:

Aaptiv

Trening sa profesionalnim instruktorom može vas podstaći na postavljanje novih ličnih rekorda i dostizanje savršene forme. Stvar je u tome što su personalizovani treninzi često vrlo nepristupačni, kako zbog nedostatka vremena tako i zbog cene. Sa aplikacijom Aaptiv, uz određenu nadoknadu, treniraćete po navođenju  kako biste podesili svoju formu i brzinu kroz specijalizovane programe za trčanje koji traju u intervalima od 4 do 63 minuta. Bonus: Plejlista kreirana specijalno za trening koja je u pozadini sve vreme vežbanja.

Nastavak na sledećoj strani...

Ako želite da trčite kako biste izgubili suvišne kilograme:

Running for Weight Loss

Aktivnosti koje uključuje promene u brzini i u trajanju, mogu koristiti svima koji žele da izgube na težini. Na osnovu trenutnih sposobnosti i forme, ova aplikacija kreira plan u trajanju od osam nedelja, sa tri treninga nedeljno od 35 do 40 minuta. Tokom trčanja, glas vas vodi kroz zagrevanje, intervale hodanja (za početnike), trčanje (za iskusnije i napredne vežbače) i podiže vašu formu na zadovoljavajući nivo.

Ako želite da se zabavite i u isto vreme trenirate:

Zombies, Run!

U slučaju da vam je neophodna zabava, najbolja motivacija upravo je aplikacija koja od jutarnjeg trčanja kreira pravu borbu za preživljavanje. Bežite od zombija što brže možete, uz odgovarajuću muzičku podlogu i za nekoliko nedelja primetićete značajni pomak i u vašoj fizičkoj spretnosti.

Ako se spremate za polu maraton i maraton:

Nike + Running

Aplikacija koja ima mogućnost aktiviranja publike koja vas motiviše i bodri dok trčite je odličan način da istrajete u svojoj nameri i konačno se prijavite za maraton. Naravno, beleži vašu rutu, brzinu i ostale statističke podatke koji će vam reći kada ste zaista spremni za ovaj poduhvat godine.

Priredila: Dragana Stojković

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader