Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fitnes

Ne treba vam lični trener: Ovo su 9 najboljih fitnes aplikacija!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Cosmo vam predstavlja najbolje onlajn fitnes alatke koje ćete sigurno bukmarkovati...

Da li ste znali da vam i onlajn aplikacije mogu pomoći da budete u formi i osećate se lepo u svom telu? Leto još uvek traje, pa nije kasno da već danas upotrebite neke od ovih korisnih alatki.

Personalni trener - fitnessbledner.com

Kao da imate personalnog trenera koji vam prikazuje svaki korak najrazlicitijih vežbi za svaki deo tela posebno ili za celo telo, pilates i obavezno istezanje. Tutorijale prikazuju muškarci i žene, a za ovo prvo nam je posebno drago jer konacno je došla prava prilika da svog trenera osmotrite sa svih strana. A za najveci užitak pustite riplej koliko god puta želite.

Pravi recepti - keeprecepies.com

Bilo da želite da napravite hleb bez glutena ili uopšte ne znate šta da skuvate, ovaj pretraživač ima sve. I zahvaljujući dostupnom dizajnu najbolje ćete se upoznati sa potkategorijama poput detoksa, bez šecera, za vegetarijance… Uz to, možete da pročitate i savete poznatih nutricionista i kuvara. Vreme je za zdrav ugriz!

Motivacija - gympump.com

Svi mi ponekad do_emo do trenutka kada nam se cini da želimo da okacimo patike o klin, a da se to ne bi desilo upamtite da „Nikada ne postaje lakše, mi samo postajemo snažniji“. Ovakve i slicne poruke velikih mislilaca na ovom sajtu sigurno ce pokrenuti i poslednje atome snage. Inspiracija mogu da vam budu i snimci sportista koji su prešli svoje granice. I koji imaju opako zgodna tela.

Lista ciljeva - gonnatry.com

Šta ste danas odlučili da uradite u budućnosti? Napišite cilj na ovom sajtu i datum ispunjenja. Kada osvane taj dan, dobićete pitanje da li ste to učinili. Na taj način najbolje ćete znati da li ste revnosni u ispunjavanju svojih ciljeva ili bi trebalo da se dodatno potrudite. Nije bitna veličina koraka, vec upornost.

Pravi start - 12wbt.com

Ako pomno pratite dvanaestonedeljni plan za transformaciju tela trenera Mišel Bridžes koji podrazumeva vežbanje šest dana nedeljno i redukovanu ishranu, za samo tri meseca ćete postati fit. Ipak, ono što ovaj sajt izdvaja od drugih jesu šoping liste (koja žena može tome da odoli) i motivacioni filmovi vežbaca koji ce vas naterati da pustite, ne suze, vec znoj.

Zabavni pilates - blogilates.com

Ako smatrate da je pilates dosadan, ostavite sve predrasude u fioci i pripremite duplu majicu pošto ćete se ozbiljno detoksikovati uz vežbe Kejsi Ho. Ona je potpuno luda i zabavna, toliko da vam ovaj sajt nikada nece dosaditi.

Zdrave aplikacije

RunKeeper, besplatna: Jedna od najboljih za ozbiljne trkače. Uz pomoc GPS-a nudi opcije da odredite interval trčanja, put i krajnji cilj. Meri otkucaje srca i povezana je sa svim društvenim mrežama.

FitnessBuilder, cena: 9,99 dolara: Sadrži oko 200 treninga, ima i više od 2.000 slika i videa, 5 merača, kalkulatore i mogućnost savetovanja sa fiziologom.

Lose It, besplatna: Kada unesete podatke o ishrani i treninzima, računa kalorije i intenzitet vežbanja. Za svaku vrstu hrane dobićete tačnu vrednost kalorija, a za motivaciju koliko ste kilograma izgubili.  

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader