Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrana

Test ličnosti: Evo šta hrana koju jedete govori o vama

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

Saznajte šta hrana iz vašeg tanjira govori o vašoj ličnosti

Zamislite da ste organizovali branč sa prijateljicama... Na papiru nacrtajte obrok koji biste izabrali na tom divnom okupljanju i aranžirajte hranu po svom ukusu.

Evo šta ekspert Juliet Boghossian vidi u vama na osnovu obroka koji ste izabrali

1.Svim namirnicama ste podarili jednak prostor na tanjiru.

Vi ste odlično organizovani i nikada na sebe ne preuzimate više nego što možete da podnesete. Jasno vam je koliki su vam kapaciteti, šta su vaši ciljevi i kako do njih da stignete bez muke.

2.Nemarno ste nacrtali raznovrsnu hranu.

Slobodnog ste duha i vešti u multitaskingu, pa vam se neretko dešava da radite više poslova ili projekata istovremeno. Grabite sve prilike koje vam se ukažu, a prioritete stvarate na osnovu zadatih rokova.

3.Glavno jelo i desert ste postavili na isti tanjir.

Kada vam dobre prilike pokucaju na vrata, ne možete da ih odbijete već pokušavate da ih iskoristite na što bolji mogući način. Brzo se vezujete za ljude, događaje i materijalne stvari što vas čini pogodnim za razvoj šta-bi-bilo-kad-bi-bilo sindroma i griže savesti nakon šopinga. 

4.Na tanjiru vam se nalazi samo jedna namirnica.

Veoma ste disciplinovani, metodični i orijentisani samo na jednu stvar u trenutku. Umete dobro da balansirate na svim životnim poljima i retko dolazite u prilike gde se osećate iscrpljeno od posla ili obaveza.

5.Namirnice u tanjiru naslagane su jedne preko drugih.

Vi ste veliki konformista. Ne dozvoljavate drugima da remete vaše uživanje u hrani, kao ni u bilo kojem drugom segmentu života. Ipak, umete da priznate svoje greške i mane jednako glasno kao kad zastupate svoje stavove. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader