Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdravlje

5 najboljih aplikacija za praćenje menstrualnog ciklusa i plodnih dana

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Zahvaljujući ovim besplatnim aplikacijama, više nećete morate da razmišljate o dolasku menstruacije i plodnim danima...

To za vas sada rade aplikacije. Ipak, ako vam je teško da se odlučite između raznih aplikacija za praćenje menstrualnog ciklusa čiji broj neprestano raste, priskačemo vam u pomoć. Suzili smo izbor na pet najpopularnijih i najbolje ocenjenih, među kojima ćete pronaći jednu za sebe uz napomenu da su sve navedene aplikacije potpuno besplatne.

Clue

Vizualno jedna od najneutralnijih aplikacija koja ne najavljuje dolazak ciklusa laticama cveća ili ružičastim prahom. Jednostavna je za primenu, a osimpraćenja menstruacije, nudi opciju vođenje dnevnika o svim drugim medicinskim podacima vezanim za menstrualni ciklus. 

Povezane vesti

Eve

Ako su vam aplikacije poput Clue predosadne, ova će vas oduševiti. Za razliku od drugih menstrualnih pratilaca, Eve izgleda kao vremenska linija na društvenim mrežama i koristi emotikone u obaveštenjima vezanim za vaš menstrualni ciklus. Osim navedenog, sadrži i veliku bazu podataka o svim važnim informacijama poput kontracepcije

Nastavak na sledećoj strani...

Flo

Ova aplikacija kombinuje najvažnije delove prethodne dve. Jednostavna je kao Clue, ali se takođe koristi i sličicama u opisima simptoma poput Eve. Uz to, nudi vam i opciju da svoje intimne podatke držite pod šifrom.  

Period Tracker

Ako su vam razni dodaci koje nude druge aplikacije nepotrebni, Period Tracker dolazi u jednostavnoj varijanti kalendara na kojem beležite početak i kraj perioda. Naravno, i ova aplikacija nudi niz drugih opcija za one koji vole da zabeleže sve telesne simptome uoči, tokom i nakon perioda, ali ako cenite jednostavnost, ovo je aplikacija za vas. 

Povezane vesti

Pink Pad

Ova aplikacija ima nešto što druge nemaju, a to je mogućnost povezivanja s drugim ženama koje je koriste u svrhu upoznavanja sa intimnim zdravljem. žena. Tako možete i druge korisnice da upitate za njihova iskustva, probleme i savete, što je za mnoge od vas, veerujemo, osvežavajuće jer menstruacija još uvek nije jako popularna tema u društvu. 

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader