Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Duran Duran: srcelomci iz osamdesetih i dalje praše na nastupima

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Članovi benda nekada su bili toliko popularni da su im se devojke bukvalno bacale u naručje, a njihove menadžere je najviše brinulo da ne završe u zatvoru zbog seksa sa maloletnicama…

Početkom osamdesetih „najlepši momci rok muzike“ postajali su polako planetarni hit, a uz dobru muziku i još bolji izgled , dolazile su naravno i nebrojene obožavateljke. Čuvenim hitmejkerima je prilazilo toliko žena da je jedna od ključnih stvari u organizaciji turneja bila - tačno saznati sa koliko godina se u određenoj zemlji postaje punoletan! Pevač benda Simon Le  Bom, međutim,  dugo nije imao pojma šta znače te misteriozne oznake na svakom planu turneje. U svojim memoarima pod nazivom In the Pleasure Groove, koji će uskoro biti objavljeni, on je objasnio:

- U levom uglu na svakoj stranici, bili su ispisani brojevi. Obično 18, 21, 20. Prošli su meseci dok nisam saznao šta to znači. Oni su se odnosili na godine kada je legalno da imate seks u određenoj državi – prenosi New York Post odlomak iz knjige.

Trideset godina kasnije, devojke se baš više i ne lome oko njih, ali Duran Duran i dalje nastupa sa istom energijom. Prve večeri Exit festivala oborili su s nogu sve fanove koncertom koji je trajao čitava dva sata i gde su Le Bon i ekipa pokazali da i dalje opasno dobro rade svoj posao.

Pogledajte kako je bilo:

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader