Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Karl Lagerfeld: Retuširane manekenke izgledaju beživotno!

Autor Katarina Pavlović
Autor Katarina Pavlović

Karl Lagerfeld smatra da se fotografije modela previše obrađuju, što čini da izgledaju kao da su upravo izašle iz pogrebnog zavoda...

Legendarni dizajner tvrdi da je postalo aktuelno bespotrebno obrađivanje fotografija koje uglavnom dovede do beživotnog izgled manekenki i automatski uništi čitavu kampanju.

„Nalazimo se u periodu kada se retuširanje jednostavno podrazumeva. Neki modeli završe kao da su upravo izašli iz pogrebnog zavoda, kao da je život isisan iz njihovih lica. Mrzim to“, rekao je Karl u intervjuu sa Jessica-om Chastain u Lincoln Centre-u u Njujorku.

Dizajner je takođe priznao da je ponekad malo šokiran ekstravagancijom skupih toaleta nekih Holivudskih zvezda kada se pojave na crvenom tepihu premijera filmova.

„Crveni tepih nije moda, uvek je ista silueta. Moda je nešto drugo od crvenog tepiha, ali on jeste deo našeg sveta, modnog sveta...“, rekao je.

„Ponekad može da bude previše. Vidite sve te prekrasne sirena haljine koje idu da pogledaju film o siromašnim devojčicama iz Istočne Evrope, smatram da je to prilično šokantna činjenica“, priznao je Karl.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader