Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Fanovi razočarani fotošopiranom fotkom Dženifer Lorens

Autor Tijana Radovanovic
Autor Tijana Radovanovic

Poznato je da se Photoshop redovno koristi za korekciju nepravilnosti tokom obrade fotografija za naslovnice, ponekad te korekcije odu predaleko...

Internetom je počela da kruži originalna, neobrađena fotografija Dženifer Lorens, snimljena za naslovnicu magazina Flare objavljenu 2011. godine, koja je odmah prikupila veliki broj negativnih komentara, budući da je obradom vidno sužena inače zaobljena linija slavne glumice, a grudi podignute i zategnute.

Vidljivo je da je na fotošopiranoj fotografiji glumica mršavija, te da su joj istaknute ključne kosti, a lice je više ispijeno. Nikome nije jasno zbog čega je to učinjeno, jer je Dženifer jedna od retkih glumica koja konstantno naglašava kako je zadovoljna svojim izhledno i da ne želi da se izgladnjuje i muči, kao što to rade mnoge holivudske zvezde.

- Izgledate kako izgledate, s tim se treba pomiriti. Šta bi trebalo da uradimo? Da gladujemo svakog dana da bi drugi bili srećni? To je glupo - izjavila je nedavno u jednom intervjuu lepa Dženifer, koja je u septembru prošle godine bila zaštitno lice modne kuće Dior, a iznenadila se kada je nakon snimanja kampanje za ovaj brend videla svoje fotografije obrađene u Photoshopu.

- O moj Bože. Ja ovo nisam videla. Uopšte ne ličim na sebe. Naravno, to je fotošop, ljudi ne izgledaju tako u stvarnosti – rekla je tom prilikom Dženifer.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader