Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dženifer Lorens je najuticajnija osoba u svetu zabave u 2013. godini!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Urednici svetskih medija proglasili su lepu glumicu za zabavljača godine, a Dženifer je za samo jedan glas prestigla Majli Sajrus…

U glasanju je učestvovalo 70 urednika i direktora medija iz Amerike, svi su imali zadatak da odgovore na pitanje koga smatraju najuticajnijom osobom u zabavi i kulturu u 2013. godini.

Dženifer Lorens je osvojila 15 glasova, dok je Majli odmah iza nje sa 14 glasova. Zanimljivo je da se na trećem mesti ne nalazi osoba, već sajt Netflix, koji je namenjen legalnom gledanju video sadržaja preko interneta.

Za Dženifer je ovo bez sumnje vrlo uspešna godina. Počela je osvajanjem Oskara za najbolju glumicu u filmu Silver Linings Playbook, dobila je odlične kritike za ulogu u serijalu The Hunger Games, kao i za epizodno pojavljivanje u American Hustle.

Inače, za Lorens kažu da se ističe među brojnim  mladim zvezdama zbog toga što je vrlo intelgentna, zabavna i dobro govori na javnim nastupima i intervjuima. Ona sama nije želela da komentariše ovaj izbor, ali je zato novinar Kristi Rajan imao samo reči hvale za glumicu.

- Osvežavajuće je videti mladu ženu koja ne traći svoj talenat i uspeh podležući izazovima kao što mnogi čine u Holivudu, ali i koja aktivno govori o besmislenom ponašanju svojih vršnjaka - napisao je on.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader