Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zašto Dženifer Lorens treba da zahvali En Hatavej?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Zato što joj je prilično slčajno monogo pomogla u karijeri...

Neki glumci su kao rođeni za tumačenje određenih uloga, a glavni primer toga je Dženifer Lorens koja je pružila fantastični ugođaj svim gledaocima filma Silver Linings Playbook, za koji je osvojila i Oskara za glavnu žensku ulogu.
Međutim, nedavno je otkriveno da je ta uloga prvobitno bila ponuđena Oskarovki En Hatvej, koja je odustala od igranja u tom filmu zbog "kreativnih nesuglasica" sa režiserom, te je umesto ove uloge, prihvatila sporednu ulogu u filmu "Jadnici", za koji je na kraju i ona osvojila prestižnu nagradu.

Producent Harvi Veinstin je u intervjuu kazao da su Mark Volberg i En Hatvej bili prvi izbor za glavne uloge u ovom filmu, ali su se njih dvoje posvađali sa režiserom Dejvidom O Raselom te su producenti bili prinuđeni da potraže nove glumce.

- Kada je En otišla nije nam trebalo puno vremena da joj pronađemo zamenu. U naš studio je ušlo jedno predivno biće, koja je ujedno i sjajna glumica te je to i dokazala osvajanjem Oskara - kazao je Veinstin.

Da Dženifer Lorens i Dejvid O Rasel nemaju nikakve "kreativne nesuglasice", dokazuje činjenica i da su njih dvoje snimili još jedan film zajedno, "Američka prevara", za koji se takođe predviđa da će osvojiti brojne nagrade.

Izvor: Blic.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader