Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Brus Džener srećniji od kada živi sam

Autor Radmila Jeremić
Autor Radmila Jeremić

Ponekad razdvojenost ima i dobru stranu…

Od kada živi u svojoj kući na plaži Malibu, umesto sa suprugom Kris i njihove dve ćerke, Kendal i Kajli, Brus kaže da je mnogo srećniji.

U oktobru prošle godine, Brus se preselio u novu kuću, dok je njegova supruga ostala u porodičnoj kući, u Kalabasasu. U sinoćnoj epizodi rijalitija Keeping up with the Kardashians, gledaoci su mogli videti napetu situaciju gde on svojoj supruzi kaže da ne želi da se vrati.

- Oboje moramo da priznamo da energija između nas izgleda mnogo bolje kada smo razdvojeni. Bili smo zajedno 23 godine i čini mi se da bolje funkcionišemo ovako odvojeno. Već sam nazvao agenta za nekretnine i produžio zakup – bile su reči koje je Brus uputio Kris.

Na to ga je iznenađena Kris upitali da li misli da su trebali zajedno da porazgovaraju o tome.

- Upravo sam to i uradio. Da budem iskren, ja jednostavno ne mogu da vidim sebe ponovo sa vama. Mnogo bolje funkcionišemo ovako. Ne želim da se razvedem ili bilo šta, ali imati prostor za sebe je nekako mnogo lepo. Zašto da osećamo pritisak iz medija i javnog mnjenja na naš brak? – nastavio je Brus svoje objašnjenje.

Kris se sa suzama u očima složila se sa svojim mužem.

- Moramo da definišemo naš brak. Razmišljala sam o tome dugo i zapitala se kuda ovo sve vodi. Mislim da oboje samo treba da budemo srećni, pa i ovako. Život je kratak – odgovorila je Kris.

Ipak, ovaj "srećni rastanak" nije dobro uticao na njihove ćerke, a naročito je Kendal bila pogođena odlukom svojih roditelja.

- Ne želim da živim kao da imam razvedene roditelje. Zašto ti je stalo da živiš sam kada su tvoja žena i deca u drugoj kući – upitala je Kendal svog oca.

Međutim, mlađa ćerka je imala više razumevanja.

- Ako ste srećni ovako, onda i neka ostane ovako – rekla je Kajli.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader