Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dejvid Bekam i Holi Viloubi: Najpoželjniji dejtovi za Dan zaljubljenih

Autor Tijana Radovanovic
Autor Tijana Radovanovic

Proslavljeni fudbaler proglašen je najpoželjnijim muškarcem sa kojim bi pripadnice lepšeg pola provele Dan zaljubljenih, dok se muški deo ispitanika najvećim delom odlučio za britansku voditeljku Holi Viloubi.

Suprug bivše Spajsice Viktorije Bekam pobedio je žestoku konkurenciju i našao se na prvom mestu kao najpoželjniji muškarac sa kojim žene sanjaju da provedu praznik ljubavi.

Rezultati nove ankete sprovedene u Velikoj Britaniji pokazali su bi da se 18 procenata žena odlučilo za romantičnu večeru 14. februara upravo sa proslavljenim fudbalerom, a odmah za njima su i one koje sanjaju o dejtu sa Bredlijem Kuperom (14%), Rajanom Goslingom (13%) i Tomom Hardijem (8%).

Muški deo ispitanika (22%) za ovu priliku odabrao bi šarmantnu britansku voditeljku Jutarnjeg programa Holi Viloubi, koja je u ovoj trci prestigla Keli Bruk, Megan Foks i Dženifer Lorens.

Rezultati ankete pokazali su i da se oba pola radije odlučuju za dejt sa nekim sa kim smatraju da bi imali zanimljivu konverzaciju, nego sa osobama koje su ih samo fizički privukle.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader