Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

AAA devojka: Una Senić

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

TV faca koja je i u životu, i u poslu, okrenuta emocijama i intuiciji…

Upečatljiva. Razigrana. Nepredvidiva. Una Senić.

„Vidim sebe razapetu između zemlje i neba, tradicionalnog i modernog, najverovatnije zbog toga ne ostavljam nikog ravnodušnim“, kaže ona.
Svojom harizmom svakako ostavlja utisak. Hvalili su je posebno tokom X Faktora, koji je iz sve snage emitovao neposrednost i talenat u njenoj pojavi. I sada je u dobrom fazonu.

Na koji način je pojavljivanje na televiziji uticalo na vas?

Brine me što sam do sada više ja uticala na televiziju nego ona na mene. Željna sam da radim projekat u kome ćemo se ona i ja uhvatiti makar u koštac, ako ne pod ruku. Volim TV i žao mi je što je izgubila autoritet i kvalitet. I dalje ima magiju i moć ali je u pogrešnim rukama.

U čemu se razlikujete od ostalih TV lica?

Ne postoji jedinica mere kojom bi se moglo izmeriti da li ste bolji vi ili ja. Vašoj mami ste sigurno vi, a mojoj ja. Tako je i sa publikom i voditeljima. Svima je u interesu da svoj posao radimo što bolje možemo. Kao u životu, i u poslu sam više okrenuta emocijama i intuiciji. Ne biflam pitanja na pamet, što ne znači da se ne pripremam za razgovore i emisije. Pažljivo slušam sagovornike, komuniciram, osećam…

U čemu ste stvarno dobri?

Jedino mi je bitno da budem dobar čovek. Sve ostalo pitanje je situacije, okoline i mnogo drugih faktora koji često ne zavise od nas samih. Možeš biti odličan u nečemu, a da to ne nailazi na rezultate, da je nevidljivo ili da prosto još nije trenutak.

Čini nam se da pametno razmišljate. O čemu najčešće?

Najviše razmišljam kako da pobedim sebe, da budem bolja, mirnija i promišljenija. Učim da razmišljam korak unapred, da pobedim impulsivnost i negativne uticaje. Učini mi se da razmišljam pametno pa napravim glupost i onda najčešće razmišljam kako tu glupost da ispravim. Nema opuštanja, svi smo mi i pametni i glupi, promišljeni i ludi.

Koja žena bi mogla da vam bude uzor?

Moja baka. Ne samo zbog najbolje supe i svakodnevnih „prazničnih ručkova“, već zbog taktičnosti, umeća ćutanja kada treba, ali i zbog znanja kako se mirno i bez velike pompe dolazi do željenog cilja. Danas smo, mi žene, potpuno drugačije. Retko koja zna da ćuti, a da dobije ono što želi.

Kako bi trebalo da izgleda idelan frajer?

Idealan frajer ne treba da izgleda. On ne postoji on je produkt naše mašte, onakav kako ga mi zamislimo i samim tim daleko od realnosti. Čista fantazija. Proizvod priče o princu na belom konju. Muškarac i žena treba da se međusobno poštuju i razumeju, da bi što bliže bili tom nekom zajedničkom idealu.

Za šta sve je vama potreban muškarac?

Nije mi potreban ni za šta određeno. Prosto, imam tu prirodnu potrebu za muškarcem, za bićem sa kojim ću sve da delim… Ništa bez te zajedničke razmene energije. Srce na srce.

Šta inače podrazumevate pod životnim uspehom?

Za mene, životni uspeh je mirno prevazilaženje problema, ne odustajati ali i znati kada stati. Pravilno procenjivanje situacije, ne kajati se, biti slobodan u svojim odlukama i naći ljude s kojima možeš da podeliš do kraja plodove života. Bilo da su oni slatki ili gorki.

Šta bi ljude iznenadilo da saznaju o vama?   

Pretpostavljam da bi efekat iznenađenja koje bih izazvala kod ljudi zavisio od njihovih očekivanja. Nešto na šta sam u poslednje vreme najčešće nailazila su komentari na temu izgleda. Da sam sitnija u prirodi, lepša bez šminke, ili oni koji se tiču nekog „normalnog“ života - da volim da kuvam, da sam maza i emotivna… jaaaooo

Kako se postaje Aktivna, Aktuelna i Atraktivna devojka?

Iskreno još ne znam ni kako se danas tačno prerasta iz devojčice u devojku, iz devojke u ženu. I da li sam devojka il žena sada jAAA? U svakom slučaju, hvala vam na tituli, nosiću je u veselju do sledećeg broja!

Lična karta

Mesto i godina rođenja: 27.04.1982. u Beogradu
Horoskopski znak: Bik
Emotivni status: Srećna u ljubavi

Tekst: Emil Volak

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader