Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mila Kunis o planovima za porođaj: Ešton će biti prisutan

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Naravno, neće mu baš preporučiti da gleda „dole“, čisto zarad njegovog duševnog stanja…

Mila Kunis je dugo izbegavala bilo kakve komentare na račun njenog i Eštonovog privatnog života, a nedavno se po prvi put otvorila u intervjuu za Marie Claire i podsetila nas koliko je spontana i duhovita.

Iako još uvek niko ne zna u kom je tačno mesecu i kada će se poroditi, Mila je potvrdila da će Ešton biti sa njom, glavu uz glavu, a ne „glavu uz vaginu“!

- Ne verujem da želi da rizikuje  i vidi šta se tamo dole dešava – rekla je Mila. – Jer biće razorena. Pitanje je samo koliko razorena.

U intervjuu je Mila takođe otkrila neke simpatične detalje o njihovom odnosu i tome kako joj se ceo život promenio kada ju je Ešton zaprosio.

- Najbolji dan u mom životu je bila prosidba. Plakala sam. Bila sam u haosu… Ova veza je zaista drugačija – ispričala je Mila.

A osim što uživa u ljubavi sa Kučerom, glumica je očigledno presrećna i kao trudnica. Mila se našalila da je oduševljena što su joj grudi tru puta veće. Takođe, ona tvrdi da se nikada neće ponašati kao mnoge neodgovorne poznate mame.

- Jednostavno ne želim da moja deca budu kreteni. Čini mi se da su mnoga deca danas takva. Ali nas dvoje želimo iskrenu, dobru decu koja znaju kako da se ponašaju, koju će ljudi upoznati i pomisli: to su stvarno dobra deca – ispričala je ona.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader