Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mila Kunis o prvom poljupcu, venčanju i Eštonu Kučeru

Autor Milica Gudžulić
Autor Milica Gudžulić

Nemojte nikoga zvati. Uradite to privatno, i tajno, glasi moto mlade glumice po pitanju ceremonije venčanja.

Bez obzira na to što je srećno verena i što čeka svoje prvo dete, Mila Kunis jednostavno nije od onih koje ceo život sanjaju svoje venčanje. Ona čak nije ni htela da se udaje.

- Od svoje dvanaeste pripremala sam roditelje na to da svadbe neće biti. Ali eto, stvari su se promenile, pronašla sam ljubav svog života – kaže Mila.

Možda ne sanja o svom venčanju, ali otkriva kako je njen prvi poljubac ikada bio upravo sa Eštonom Kučerom u seriji ,,Vesele sedamdesete'' gde je on igrao Majkla Kelsa, dečka njenog lika, Džeki Burkhart.

- Ja sam tokom serije prošla kroz pubertet. Dakle praktično je dokumentovana svaka moja promena, koliko sam samo oblika obrva izmenila... Ešton me definitivno odlično poznaje. Prijatno mi je što me moj verenik poznaje iz tih dana, definitivno je video sve, i najgore i najbolje – kaže glumica.

Pošto je roditelje pripremala toliko dugo da nikakvog venčanja neće biti, kaže kako su sada jednostavno srećni što je uopšte pristala. Njen moto za sklapanje braka možda jeste da se ne pravi ko zna kakva fešta, da se poštuje intima i privatnost, ali ipak je podjednako oduševljena kao i bilo koja druga buduća žena i majka.

- Svi imamo simpatije među filmskim zvezdama. Ja se udajem za svoju – otkriva Mila.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader