Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Milica Jevtić u filmu Mač osvete

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ostvarenje reditelja Džima Vidona premijerno će biti prikazano u okviru ovogodišnjeg FEST-a…

Milica Jevtić jedna je od zvezda novog filma Mač osvete (Sword of Vengeance), koji će biti prikazan 5. marta, u 20 sati u Domu Sindikata, u okviru programa FEST-a. Iako se ova saradnja dogodila slučajno  - bila je pozvana na kasting za reklamu, a dobila ulogu u filmu – Milicu uloga nije zatekla nespremnu, jer već ima puno iskustva u radu sa stranim produkcijama.

Film Mač osvete govori o normandijskom princu koji po povratku kući iz višegodišnjeg ropstva želi da se osveti očevom ubici – okrutnom stricu, erlu Durantu. Pošto zadobija poverenje prognanih seljana, on ih vodi u bitku protiv Duranta, koristeći se njima u ovom neumoljivom osvetničkom pohodu. I dok jedan po jedan bivaju pobijeni u surovoj bitki, postavlja se pitanje da li će princ žrtvovati sve i svakoga kako bi namirio svoju žeđ za osvetom?

Author: Marko Rupena Copyright: Marko Rupena Software:Picasa
Izvor: Cosmopolitan

Milica igra Udelu, ratnicu i vođu plemena, koja  sa svojom vojskom stiže u pomoć u ovom osvetničkom pohodu.

„Moj stariji brat Aleksandar je izgleda želeo da umesto mene dobije brata, pa me je kao malu učio svim muškim igrama. Naučila sam da baratam lukom i strelom, mačevima, čak i pištoljima i puškama....eto to se sada  pokazalo kao vrlo korisno“, rekla je Milica povodom svoje nove uloge.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader