Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Monika Beluči o jednakosti polova: "Žene moraju da prihvate muški ritam, ali i da budu nežne"

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Jedna od najlepših žena na svetu objasnila je šta misli o jednakosti polova u današnjem vremenu, majčinstvu i naravno - ,uškarcima ...

Monika Beluči smatra da prava moć dolazi kada više ne moraš da vrištiš, a to je nešto što žene još uvek moraju da uče.

"Ono što sam naučila tokom godina je da treba poštovati nežnost i ženstvenost. Struktura društva je nažalost takva da to ne dozvoljava, pa žene moraju da prihvataju muški ritam, da postanu poput muškaraca kako bi bile jednake sa njima. Ali mi nismo muškarci", izjavila je glumica.

Izvor: Cosmopolitan

"Umesto da kada zatrudne misle kako je to najbolja stvar koja im se desila, žene osećaju krivicu jer žele da budu i dobre majke i imaju karijeru. Moramo da imamo sve! Stvari moraju da se promene. Sistem mora da se promeri kako bi žene mogle sve to. Jer ako nam se ne da vreme da podignemo dete i budemo sa detetom a istovremeno i radimo, imaćemo bolesno društvo", kaže Beluči.

"Muškarci su deo naše duše. Naučila sam mnogo tokom 18 godina koliko sam bila sa Vensanom. Čak i ako ne postojimo kao par, ja sam i dalje majka naše dece i ljubav postoji, samo drugačija. Mislim da je to veoma važno kada imate decu", zaključila je ona.

Izvor: Stil

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader