Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Đoković: Recept za savršeno jutro i dan (FOTO)

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Primenite Jelenin recept i osećajte se svakog dana savršeno...

Supruga našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, veliki je zagovornik zdravog života pa vrlo često na svom Instagram profilu ima savete i predloge kako poboljšate kvalitet svog života.

Jelena je sada rešila da sa fanovima podeli nekoliko korisnih saveta kojima se ona služi kako bi imala savršeno jutro i dan.

"Aktivno jutro sa mojim mališanima, mnogo igre i učenja. Onda se Stefan ponovo uspavao, a mama je spremna za njene rutine. Jutarnje istezanje, nekoliko vežbi, dobri proteinski šejkovi i spremna sam za ostatak dana koji ću provesti u kancelariji. Ovog jutra osećala sam se pomalo lenjo i zamalo da propustim moje vežbe, ali sam se setila onog užasnog osećaja nakon čitavog dana provedenog u kancelariji. Tada sam donela odluku - 30 minuta zaista brzo prođe kada ste aktivni, a mnogo znači vašem telu.

Oduvek sam bila mršava, ali biti mršav ne znači i biti fit. Takođe, kilaža nema nikakve veze sa mojom odlukom da vežbam. Mom telu je potrebna aktivnost, zahteva to od mene svakodnevno. Svaka vežba telu daje više kiseonika, poboljšava cirkulaciju, daje snagu i energiju organima. Osim toga, ko se ne oseća odlično nakon vežbi? Nikada nisam čula za to!" napisala je Jelena, a ako je suditi prema komentarima, uspela je u nameri da svoje mnogobrojne fanove podstakne da vode zdrav život i posvete se fizičkim aktivnostima".

PROČITAJTE I... Budite osoba koja je ovom svetu potrebna: Snažna poruke Jelene Đoković

Izvor: Cosmopolitan

Foto: Instagram / jelenadjokovicndf  

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader