Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Vole se godinama i niko im ništa ne može: Ovo su najsnažnije ljubavi u Holividu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ovo su najlepše i najsnažnije ljubavi Holivuda!

Kada pomislite na funkcionalnu, staloženu i dugoročnu ljubav, uz nju verovatno ne vežete Holivud i svet poznatih. Međutim, i među njima još uvek ima iskrenih i ludo zaljubljenih parova. Upravo oni su otkrili u čemu je tajna njihovih uspešnih veza:

# Rita Vilson i Tom Henks

"Smeh, ljubaznost, poštovanje. Dopuštamo jedno drugom slobodno razvijanje, podupiremo se tokom teških situacija i nikada ne odustajemo. Naravno, i dobar seks", izjavila je Rita.

Izvor: Cosmopolitan

# Džena Duan i Čening Tejtum

"Ako želiš da brak uspe, moraš da obraćaš pažnju na osobu koju voliš. Znam kada je Džena loše spavala, primetim kada je dobre volje. Jednostavno sve to znam. Možda zato što smo dugo zajedno, ali momci, uvek obratite pažnju. Ako volite osobu, jednostavno pokušajte da je učinite srećnom. Napišite malu poruku i ostavite je negde. Ili napravite nešto ludo. Nasmejte je. To i nije tako teško ako vam je stalo do nekoga", smatra holivudski glumac.

Izvor: Cosmopolitan

# Kevin Bejkon i Kira Sedžvik

"Stalno vodimo brigu jedno o drugom. Pronalazimo vremena za sebe i volimo da budemo sami. Mislim da je na kraju dana to i najbolje za našu decu jer se osećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno i žele da budu sami zajedno. To je važno", rekla je Kira.

Izvor: Cosmopolitan

# Viktorija i Dejvid Bekam

"Nije zdravo biti ljubomoran. Pogledam Dejvida i pomislim kako je zgodan, kako sam srećna što je on moj suprug. I sjajan je otac. Zato ne krivim ljude zbog toga što im je privlačan. Privlačan je i meni", smatra čuvena dizajnerka.

Izvor: Cosmopolitan

# Trejsi Polan i Majkl Džej Foks

"Ključ našeg braka je sposobnost da jedno drugo povremeno ostavimo na miru. Shvatanje da nije poenta u tome da naše sličnosti funkcionišu zajedno nego kako naše različitosti to rade. Što se mene tiče, tajna uspeha je u jednoj šali koju često pričam – neka vam svađe budu čiste, a seks prljav", kaže Majkl.

Izvor: Cosmopolitan

# Ana Faris i Kris Prat

"Ljudi se često fokusiraju na svoju decu i onda gledaju svog partnera kao da je stranac. Zato je jako važno, ako ne i najvažnije, da se fokusirate na svoj odnos jer će deca jednog dana da odu. Morate da održavate vezu", kaže Kris.

Izvor: Cosmopolitan

# Šakira i Žerar Pike

"Morate da se zabavljate jedno s drugim, mislim da je to esencijalno. Potrebno je puno smeha i zabavnih zajedničkih trenutaka za održavanje strasti u vezi. Ali bitni su i afiniteti. Morate da budete kompatibilni. Oboje morate da želite da vaša veza uspe i da radite na tome", rekla je kolumbijska pevačica.

Izvor: Cosmopolitan

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader