Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Niko nije ostao imun na njen šarm: Ova 3 neodoljiva frajera su voleli Dženifer Lorens

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Zlatna devojka Holivuda osvojila nas je izgledom, talentom a njeno naveće oružje zasigurno je šarm. Evo koje momke je zavela dok je sarađivala sa njima...

Beskrajno talenovana Dženifer Lorens, krase prirodna lepota i neverovatna harizma kojom pleni, ali njeno najveće oružje svakako je talenat da se podvuče pod kožu i tu ostane veoma dugo.

Na listi je najpoželjnijih žena sveta a to dokazuje i činjenica da su se neki od najboljih holivudskih frajera zaljubili u lepu Dženifer. Trenutno uživa u vezi s rediteljom Darenom Arofonskim, a pre njega zavela je 3 frajera za kojima devojke širom sveta lude.

Pa da pogledamo ko su oni:

Liam Hemsfort

Sećate se Liama, glumičinog partnera u popularnom filmu “Igre gladi”? Ovaj film je oboma bio veliko filmsko ostvarenje, te se posle ove premijete šuškalo da su njih dvoje imali romantičnu vezu 2015. godine. Doduše, nikad je nisu potvrdili.

Izvor: Cosmopolitan

Kris Martin

Frontmen grupe “Coldplay” i glumica imali su kratku ljubavnu romansku godinu dana gde je u jednom intervjuu izjavila kako sebe vidi kao majku, ali nikako kao suprugu. To mora da je povredilo Krisa…

Izvor: Cosmopolitan

Nikolas Hoult

Njih dvoje upoznali su se na snimanju serijala “X-man”, ali su se zbog prekovremenih obaveza zapostavili. Veza je okončana nakon poslednjeg snimanja. Zajedno su bili skoro 3 godine.

Izvor: Cosmopolitan

Izvor: Stiklaipatika.com

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader