Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Želimo ovakvu ljubav: 9 puta kada su poznati momci rekli divne stvari o svojim suprugama

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ljubav nikad neće izaći iz mode i srećni smo zbog toga.

Ukoliko još uvek ne verujete da ljubav u Holivudu ne može da potraje, 9 divnih parova su srušili taj stereotip i potvrdili da možete graditi karijeru i biti posvećen porodici i partneru. 

Pronašli smo predivne izjave koje su poznati momci rekli za svoje polovine i toliko su slatki i iskreni da ćete se raznežiti. 

"Nagrađen sam najboljom osobom na svetu." - Ešton Kučer o Mili Kunis za magazin "People"

Izvor: Cosmopolitan

"Svake nedelje pronađem razlog više da je volim. I to ne prestaje" - Kris Hemsvort o Elza Pataki za "Daily Mail"

Izvor: Cosmopolitan

"Volim je iz više razloga, ali najvažniji je taj što mi je podarila predivnu decu" - Dejvid Bekam o svojoj supruzi Viktoiji za magazin "Mirror".

Izvor: Cosmopolitan

"Iskreno, sve mi je lepše i lepše pored nje, ona je najbolja stvar koja mi se dešila u životu", Hju Čekman o supruzi Debori Li Furnes za magazin "People"

Izvor: Cosmopolitan

"Zbog nje je naš odnos normalan i razuman. Bez obzira na to da li sam srećan ili besan, ona upravlja našim brodom i drži stvar pod kontrolom."  - Čening Tatum o svojoj supruzi Dženi Devan za magazin "People"

Izvor: Cosmopolitan

"Podržavamo jednom drugo i volim da gledam kako je uspešna u stvarima koje voli da radi, a isto tako i ona meni najveća podrška. To je put ka sreći", Džon Ledžend o supruzi Krisi Tajgen za "Popsugar"

Izvor: Cosmopolitan

"Najviše ceni kod nje kako se brine o našoj porodici. Ona je divna supruga i majka i ljudi me često pitaju "Kako uspevaš u svemu tome?", ja samo kažem " To je Nikolina zasluga, ona je fantastična i tako je brižna prema celoj porodici". - Kit Urban o Nikol Kidman za "PopSugar"

Izvor: Cosmopolitan

"Znam da sam sa osobom sa kojom treba da budem." - Rajan Gosling o Evi Mendez za "Marie Claire"

Izvor: Cosmopolitan

"Kada smo dobili decu, još više sam se zaljubio u svoju suprugu. Nisam mogao da verujem, ali tako je." - Rajan Rejnolds o Blejk Lajvli za "Daily Mail"

Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader