Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkriveni datum, lokacija i još neki detalji vezani za najisčekivanije venčanje u 2018.

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Sada znamo skoro sve o kraljevskom venčanju veka.

Sada kada su princ Hari i glumica Megan Markl zvanično objavili veridbu, vreme je za planiranje venčanja.

Međutim čini se kako je kraljevska porodica to već obavila, jer su u službenom saopštenju Kensingtonske palate već otkriveni svi najvažniji detalji. A svadbena zvona oglasiće se mnogo pre nego što mislite i to na neočekivanoj lokaciji.  

Glumica i princ pred oltar će stati već u maju 2018. godine, a zanimljivo je i da se Hari neće venčati u Vestminsterskoj palati, kao Villiam i Kejt, niti u katedrali Sv. Pavla, gde su se venčali Dijana i Čarles. Harrijevo i Meganino venčanje uopšte neće biti u Londonu već u kapeli Sv. Džordža u sklopu dvorca Vindsor u istoimenom gradiću zapadno od Londona. U istoj kapeli sudbonosno da izrekli su princ Čarles i Kamila Parker 2005. godine.

Povezane vesti

"Za Harija i Megan je zaista posebno mesto jer su tamo redovno provodili zajedničko vreme dok su se još krili od očiju javnosti", otkrio je potparol Kensingtonske palate za magazin "Pipl".

"Srećni su jer će u bračni život zakoračiti na istom mestu gdje su i započeli svoju vezu." U istoj kapeli je princ Hari i kršten 1984. godine. 

U saopštenju stoji i da će sve troškove venčanja pokriti kraljevska porodica. Venčanje će se prenositi i na javnoj britanskoj televiziji, a jedino što do tada nećemo saznati je kako će izgledati Meganina venčanica.

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader