Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Katarina Radivojević - 100% prirodna devojka

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Odlična glumica, ali i zavodnica i lepotica. Ne trudi se da se dopadne svakome, ali mnogi cene njen rad. Ona je intrigantna i rešena da osvoji sve što se da osvojiti...<br />

Uspela je da osvoji srce Maneta kujundžije u „Zoni Zamfirovoj“, igrala u „Lavirintu“ i „Pljački Trećeg rajha“, učestvovala u „Potrazi za Srećkom“, na TV Pinku je gledamo u seriji „Ljubav i mržnja“, a iščekujemo i „Čarlston za Ognjenku“. Katarina Radivojević gde god da se pojavi pobuđuje pažnju svih prisutnih, svojom atraktivnošću i intrigantnošću. Za Cosmo je iskreno (pro)govorila o svojim nadanjima, životnim stavovima, ljubavi...

U sapunici „Ljubav i mržnja“ igraš Ivanu, uzornu požrtvovanu suprugu. Da li si ti privatno toliko požrtvovana za svog muškarca?
Uau! Kada neko vredi, kada je PRAVI i dušu bih dala za njega. U mom dosadašnjem životu samo je jedan ‘takav’ imao priliku da oseti snagu moje ljubavi.

Koji su glavni aduti za glumu?
Inteligencija pre svega. A, mogu reći da sam skoro shvatila da je za filmsku glumu izuzetno važna iskrenost u svakodnevnom životu. Retko su neiskreni ljudi glumci koji plene.

Da li bi zbog uloge skratila kosu koja je postala tvoj zaštitni znak?
U ovom vremenu kada se nadogradnje rade na svakom koraku prava je retkost postala prirodna duga kosa, koja mi je i više nego potrebna za posao. Uostalom ja furam imidž 100% natural devojke, tako da se onda i kosa tu podrazumeva. Još uvek mi niko nije tražio šišanje zbog uloge, ako bude moraće da postoji baš jak razlog. Mislim da sam osoba sa čvrstim stavom, tako da samo neko sa istom snagom ličnosti može da mi promeni mišljenje.

Sa kojim glumcem/glumicom bi volela da jednoga dana snimiš film?
Stranim ili domaćim? Meril Strip, Al Paćino, Robert de Niro, a volela bih da mi se pružila prilika da radim sa Pajom Vuisićem i Žankom Stokić, na primer, u pozorištu.

Kako se nosiš sa slavom?
Nekako. Možda bi bilo bolje da pitate moje prijatelje. Ponekad me slava optereti kada se pojave izmišljene vesti i naslovi u novinama. Ali, kad sam prošla veliku frku oko Zone Zamfirove ništa mi više nije teško. Mislim da nisam opterećena slavom i da u tom smislu ne doživljavam sebe preozbiljno.

Da li ti smeta kada ti kažu da si „seks bomba“?
Bomba ne, a seks mi je smešno. Ako me pitate zašto - ne smem ni da kažem. Sramota me je!

Kako održavaš tako dobar izgled?
Teretana, parna kupatila, joga, a sve to u mom omiljenom Wellnesu. Tu je i probrana ishrana, bez konzervansa, koliko je to moguće. Godinama ne jedem paštete, viršle i ostale mesne prerađevine. Puno sojinog mleka, ceđenih sokova od voća i povrća, suši, ali i čvarke dozvolim sebi u ovim hladnim danima.

Da li si sujeverna?
Trudim se da ne budem. Ja sam ozbiljna Srpkinja pravoslavne vere.

Koji je tvoj najveći kvalitet?
Joj! Malo mi je pretenciozno ovo što ću reći, ali ja sam u dubini duše baš dobra - i to znaju moji prijatelji.

A, mana?
Eksplozivna sam i brzopleta.

Koje navike bi želela da se oslobodiš?
Vrtenja kose, pravljenja grimasa dok pričam - to pravi bore.

Koje tri osobine tvoj muškarac mora da poseduje?
Kuražnost i junaštvo, znaci su hrabrosti! Samo ovu jednu, a ostale ću ga naučiti ili sama izmisliti. (To, na moju žalost, super radim)

Da li si našla nekoga ko ima sve to?
Da, ali tražim još jednog, da se obezbedim. Šalim se, nemaština je velika, posebno u Beogradu.

Najseksepilniji poznati muškarac na svetu za tebe je...
Bio Če Gevara - obožavam takve tipove. I Njegoš, takođe.

Koja je najvažnija lekcija koju si naučila o muškarcima?
Oni su bolje osobe od mnogih žena, zbog toga su po mom mišljenju, duhovno jači pol. Možda sam subjektivna, ali moje iskustvo je tako pokazalo. Naravno, i među njima ima izroda. Ovaj par srca koja sam ja ukrala na neko vreme bili su pravi predstavnici svoga roda, i ja sam zbog njih srećna i puna poverenja da ću ukrasti još... jedno. Naravno da u isto vreme mislim da ima sjajnih žena kakve su sve moje prijateljice: hrabre, pozitivne, vredne i snažne.

Nikada ne bi mogla da izađeš sa muškarcem koji...
Smrdi :) ili je glup.

Tvoj životni moto?
Ne čini nikom ono što ne bi volela da se desi tebi.

Obećala si sebi da ćeš u novoj godini...
 ... diplomirati, zaljubiti se, biti smirenija i bolja.

Kakvo je iskustvo „Čarlston za Ognjenku“?
Snimanje filma „Čarlston za Ognjenku“ za mene je sigurno najveće i, zasad, najznačajnije iskustvo - trajalo je oko šest meseci na različitim lokacijama po celoj Srbiji. Od filma, s obzirom na uloženi dugogodišnji trud, očekujem mnogo. Moja uloga (Male Boginje) zahtevna je i izuzetno inspirativna. Volim da kažem da je ona preteča moderne žene sa svim osobinama patrijarhalne srpske seljanke. Ona je hrabra i odlučna. Ma, takvu ulogu samo poželeti možete.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader