Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nije tako idealno kao što izgleda: Pravi razlozi razvoda Čeninga Tejtuma i Džene Devan

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Nije bila aprilska šala, jedan od najlepših holivudskih parova se razišao iz nimalo smešnih razloga.

Jedan od naših omiljenih američkih parova zajedničkom je izjavom objavio svetu da im sledi razvod. Čening Tejtum i Džena Devan upoznali su se 2006. i  kako su često znali da kažu to je bila ljubav "na prvi pogled". Venčali su se 2009. godine, a par je u međuvremenu dobio i kćerkicu.

Povezane vesti

Iako supružnici tvrde da ih ne razdvavaju nikakve tajne, već "je dvoje prijatelja shvatilo da je vreme da imaju vreme samo za sebe i da pomognu jedno drugom da žive srećnije i ispunjenije", strani mediji pišu kako se videlo da među njima više ne cvetaju ruže kada se Džena pojavila sama na Vanity Fair zabavi nakon dodele Oskara.

Kada su je tada novinari pitali gde joj je suprug, koji je takođe bio pozvan na tu zabavu, Džena je odgovorila da je "na očinskom dežurstvu i veoma je srećan što ima slobodno veče".

Takođe, OK! je pisao da je njihova veza postajala slabija svaki put kad bi Čeningova karijera posrnula:

"On je bio pod takvim pritiskom i njih dvoje više nisu komunicirali kao pre". Magazin je takođe navodio izvor koji je tvrdio da je Čen postao opsednut karijerom i zanemarivao suprugu i ćerkicu.

Ne moramo ni naglašavati da su fanovi širom sveta šokirani ovom neočekivanom vešću, ali gledajmo na stvari pozitivno - devojke, pa Čening je ponovno na tržištu!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader