Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kraljevski problemi: Megan Markl troši deset puta više na garderobu od Kejt Midlton?

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Lepa Megan se ne štedi kada je u pitanju garderoba i omiljeni dizajneri.

Pretpostavljali smo da autfiti kraljevske obitelji nisu jeftini, posebno kada se radi o lep[em polu kraljevske porodice. Megan Markl i Kejt Midlton trenutno su glavne dame kada su trendovi u pitanju i dame širom sveta pokušavaju da kopiraju njihov prefinjeni stil. 

Ipak, kako prenose strani mediji, čini se kako postoji znatna razlika između vrednosti autfita Megan i Kejt. Nova vojvotkinja i bivša glumica, troši mnogo više nego što to čini "skromna" Kejt. 

Prema podacima koje je objavio Daily Mail, Kejt je na garderobu tokom 2017. potrošila 134.172  hiljade evra, dok je 2016. taj iznos bio 112.750 hiljade evra. I dok ćete sigurno pomisliti kako je ovo zaista veliki iznos, to zapravo nije ništa koliko troši Megan i to samo tokom ove godine.

Izvor: Cosmopolitan

"Meganin budžet za odeću već je nadmašio Kejtin. Zapravo, ako nastavi trenutnim tempom mogla bi potrošiti milion hiljada evra", prenosi Daily Mail.

Na primer, Megan je tokom nedavne posete Irskoj u roku od 24 sata nosila odeću u vrednosti od 31.570 hiljade evra.

Izvor: Cosmopolitan

Ako se pitate kako je to moguće, moramo napomenuti da kraljevska porodica ne sme da iznajmljuje garderobu i da se svi modni komadi kupuju. Megan je već pokazala da voli dizajnerske stvari s potpisima modnih kuća Dior, Givenchy, Prada i Chanel.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader