Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kraljica Elizabeta poklonila luksuznu nekretninu novom kraljevskom paru: Evo kako izgleda nova kuća Megan Markl i princa Harija!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Kraljevski par će moći da uživa u raskoši daleko od očiju javnosti.

Kad su u Vindzoru, Megan Markl i princ Hari više neće morati da spavaju u kućici Notingem, već će imati svoj dom u njegovoj neposrednoj blizini. Naime, kraljica Elizabeta II navodno je paru poklonila kućicu Adelejd.

Adelejd se nalazi u blizini dvorca Vindzor i kapele Svetog Džordža, u kojoj su se Megan Markl i princ Hari venčali. Sama kuća je u parku dvorca, ali to bi vas moglo zavarati - ovaj park ima dva i po kvadratna kilometra!

Kako dvorac Vindzor ima čak sedam ulaza i izlaza, par će moći da izbegne pažnju fotografa kad to poželi, a do Londona ima samo 40 kilometara, pa je i to vrlo praktično.

Kućica Adelejd originalno je sagrađena za kraljicu Adelejd, ženu kralja Vilijama IV, još davne 1831. Od tada su je mnogi članovi kraljevske porodice i njihovi prijatelji često koristili.

Kraljevski par će moći da uživa u raskoši daleko od očiju javnosti.
Izvor: Cosmopolitan

Kuća je renovirana 2015. godine. Glavna spavaća soba navodno ima plafon prekriven pozlaćenim delfinima i mermerni kamin u grčko-egipatskom stilu.

Author: MPNC
Izvor: Cosmopolitan

Izvor: tportal.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader