Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Poljubac o kome danas svi pričaju: Megan i princ Hari iznenadili i raznežili sve (FOTO)

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Sigurni smo da nije lako suzdržati se, posebno njima koji su ludi jedno za drugim!

Megan Markl se pojavila danas na polo meču u Vindzoru gde je došla da podrži svog supruga princa Harija. Iako Vojkotkinja od Saseksa nije jahala konja i udarala palicom, ipak je imala važnu ulogu u takmičenju: ona je bila zadužena da preda pehar pobedničkom timu, koji je uključivao, na svu sreću i njenog supruga.

Software:Adobe Photoshop Elements 15.0 (Windows) Created: 2018:07:26 16:55:31
Izvor: Cosmopolitan

Posle meča, Megan se upoznala sa šampionima i predala trofej kapetanu, polo zvezdi i Harijevom dugogodišnjem prijatelju, Naćo Figuerasu. Onda se okrenula i brzo poljubila svom muža, zagrlila ga obema rukama.

Sigurni smo da nije mogla da odoli!

Izvor: Cosmopolitan

Kada su ona i Hari odlazili sa terena, pomazila ga je po leđima i onda su se uhvatili za ruke.

Iako Hari i Megan ne bi smeli da pokazuju osećanja na javnim događajima, obično ne idu dalje od toga da se drže za ruke ili ona njega pod ruku. Jedini put kada su se poljubili u javnosti bilo je na dan njihovog venčanja na stepenicama Sen Džordž crkve.

Njihovo današnje ponašanje je ipak objašnjivo. Par ima obavezu da ne pokazuje svoja osećanja na javnim događajima koji se tiču kraljevske porodice pa su malo sebi dali oduška, s obzirom da je polo meč nešto što se ne smatra njihovim "poslom".

Izvor: Cosmopolitan

Samim tim, nije čudno da su se malo opustili. Ipak, sigurni smo da nije lako suzdržati se, posebno njima koji su ludi jedno za drugim.

Megan Markl je danas oduševila i svojim stalingom. Vojvotkinja od Saseksa je dokazala da je i haljina od džinsa koju je danas ponela - kraljevska.

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2018:07:26 19:32:41
Izvor: Cosmopolitan

Izvor: stil.kurir.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader