Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Frajer meseca: Šarmantni Henri Golding

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

Dobro zapamtite ime ovog glumca jer će sigurnim koracima osvaja Holivud

Donedavni voditelj emisije o putovanjima najzad je stigao na veliko platno! Nakon što odgledate filmove A Simple Favor i Crazy Rich Asians biće vam jasno zašto je upravo Henri naš ovomesečni miljenik

Okružen ženama

“Snimanje filmova A Simple Favor i Crazy Rich Asians pamtiću po odličnoj zabavi sa kolegama. Konstanca Vu je veoma posvećena, Ana Kendrik neopisivo duhovita, a Blejk Lajvli poseduje opijajuću energiju.”

Upoznavanje roditelja

“Na sreću nisam upoznao nijednog zmaja poput Eleonor Jang u filmu Crazy Rich Asians. Sa majkom svoje supruge se slažem odlično. Ipak, kako se ne biste našli u neprijatnoj situaciji sa roditeljima moj savet je da jednostavno uvek budite svoji i... naravno na vreme obavite istraživanje. Da li vole vino, putovanja, serije? Fokusirajte se na ono što vam je zajedničko.” 

Hrana, putovanja ili seks?

“Ako baš moram da odaberem samo jedno onda je to hrana. Ne bih mogao da živim bez specijaliteta internacionalnih kuhinja. Mada, seks i hrana takođe mogu dobro da se upare...”

Dimna zavesa

“U vreme kad sam bio single u Londonu je donesen zakon o zabrani pušenja u zatvorenom prostoru. Kako tada nije bilo ni Tinera, ni Bumblea, morao sam lično da prilazim devojkama, a novi zakon mi je dosta olakšao posao. Kada bi devojke krenule napolje na cigaretu i ja bih se pravio da sam pušač samo kako bih mogao na kratko da ćaskam sa njima. Nije bilo mnogo romantično, ali upalilo je nekoliko puta.”

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader