Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Treći nastavak "Seksa i grada" bio bi totalno drugačiji: Bez ovog glumca je planiran nastavak filma (FOTO)

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Film bez ovog glavnog glumca sigurno ne bi bio tako popularan!

Iako se više ne nadamo da će biti trećeg nastavka filma "Seks i grad", to ne znači da ne pratimo scenarije i šta je potencijalno mogu biti. 

Kada se konačno potvrdilo da filma ipak neće snimati, procurili su neki detalji kako bi nam još više zaintrigirali maštu i želju da još jednom pogledamo slavnu četvorku na okupu. 

U javnost je izašla vest da su scenaristi imali na umu da ubiju Zverku još u prvim minutima filma, a ostatak radnje bi se odvijao oko Keri i njenog pokušavanja da nastavi život bez njega. 

Takođe, u medijima se šuška da je zapravo to bio glavni razlog zašto je Kim Katrel odbila da snima nastavak filma, jer bi Samanta pala u skroz drugi plan i ne bi se film fokusirao na sve četiri, već isključivo na Saru Džesiku Parker

Kris Not, koji inaće i glumi Zverku, objasnio je kako mu se takav scenario izuzetno dopao jer bi to bio dokaz da "Seks i grad"nije još jedna predvidljiva romantična komedija. 

Čuveni zavodnik se požalio kako mu je i jedna od najljigavijih scena iz prvog nastavka filma bila kada je Keri iznenadio ogromnim ormanomu njihovom zajedničkom stanu, pritom držeći Manolo Blanik cipele. 

"Nikad nisam uživao u filmovima. Po mom mišljenju, previše su sentimentalni. Čak je humor neuporedivo bolji u serijama", dodao je Kris u jednom intervjuu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader