Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bravo Hejli: Kako je manekenka odgovorila na zlonamerne kritike o njenom braku sa Džastinom Biberom

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Osuđivali su njen brak sa Biberom, ali manekenka Heji Boldvin im je svima zapušila usta.

Putem Instagrama Hejli Biber obratila se svima koji kritikuju njen brak sa Džastinom. Lepa manekenka rekla je kako ljudi moraju prestati da osuđuju jedni druge, jer je svet već prepun bola i mržanje.

Naime, Hejli nekoliko dana nije objavljivala mišta na društvenim mrežama i sudeći prema njenim rečima, to joj je prijalo.

"Ne pratiti Instagram je najbolja stvar ikada. Kad god uzmem pauzu, osećam se mnogo bolje i srećnije. Iste sekunde kad se vratim na Instagram, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, Instagram je neverovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada, svaki put kada otvorite Instagram, neko razbija vaš posao, vašu vezu ili u suštini bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne verujem da smo pozvani da živimo život gde smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili", napisala je manekenka.

Manekenka je još istakla kako neće da dozvoli da se oseća loše zbog komentara kritičara.

"Moramo da napravimo korak unazad i shvatimo da moramo pružati više ljubavi i ohrabrenja jedni drugima, umesto što neprekidno rušimo i osuđujemo ljude. Neću dozvoliti ljudima da se osećam kao da radim nešto pogrešno samo zato što uživam u životu i što sam srećna. U ovom svetu ima dovoljno mržnje i bola i poslednje što nam je potrebno je još više negativnosti, mržnje i podela",rekla je Hejli.

Hejli i Džastin venčali su se u septembru 2018.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader