Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Odbija ponude, ali i dalje je najbolja: Ovo je najplaćenija manekenka na svetu (FOTO)

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Časopis Forbs objavio je lestvicu najplaćenijih modela u 2018. godini, a prvo mesto zauzela je ista osoba kao i prošle godine.

Pogađate, reč je o 23-godišnjoj Kendal Džener koja je prema izveštaju poslovnog časopisa od juna 2017. do juna 2018. godine zaradila vrtoglavih 22,5 milona dolara, gotovo dvostruko više od kolegice Karli Klos koja je sa zaradom od 13 miliona dolara zauzela drugo mesto.

Iako smo je tokom godine retko mogli videti na pisti jer je odbijala poslove, čime je razljutila brojne koleginice, Kendal je zaradu osigurala kampanjama s najpoznatijim brendovima.

Podsetimo, manekenka je u avgustu ove godine u intervjuu za časopis Forbes izjavila:

"Od početka smo bili jako izbirljivi oko poslova koje ću prihvatiti. Nikad nisam bila jedna od onih devojaka koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili šta god već rade. Imala sam milion poslova, ne samo revije. I sve me je jako umorila i morala sam malo da stanem jer sam bila na rubu nervnog sloma."

Zbog toga su je prozvale mnoge koleginice koje su ovu izjavu doživele kao uvredu za njihov trud, ali Kendal ih je svejedno sve prestigla i ponovno zaradila najviše.

Treće mesto na lestvici ove godine podelile su manekenke Krisi Tajgen i Rouzi Hantington-Vajtli, svaka sa zaradom od 11,5 miliona dolara.

Na četvrtom mestu nasle su se manekenke - Žizel Bundšen i Kara Delevinj sa zaradom od 10 miliona dolara.

Slede ih Điđi Hadid i Džun Smols koje su zaradile po 8,5 miliona dolara svaka, a ispod njih je Ducen Krus s godišnjom zaradom od 8 miliona dolara.

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader