Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ovo je najlepša trudnička haljina koju je Megan Markl nosila do sada? (FOTO)

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Prefinjena i elegantna! Mi smo se zaljubili! Šta kažete vi?

Vojvotkinja od Saseksa je udružila snage na panel diskusiji sa Eni Lenoks, modelom Advoom Aboa, bivšom premijerkom Australije Džulijom, novinarkom Eni Mekelvoj i Anđelinom Murimirva, direktorkom velike kompanije,  kako bi obeležile Međunarodni dan žena.

Megan Markl je pokazala da ne želi da se povuče iz javnosti sve do poslednjeg dana trudnoće tako što se na ovom događaju pojavila u mini haljini brenda Reiss. Preko haljine obukla je Aleksandar Mekvin sako, torbu sa potpisom Stele Mekartni i Manolo Blanik crne salonke.

Povezane vesti

Tribina je usledila nakon što je Megan Markljutros proglašena za potpredsednicu jednog od kraljičinih najvećih fondacija "Queen’s Commonwealth Trust" čiji je predsednik princ Hari.

Na panelu podovom Međunarodnog dana žena Megan je govorila o problemima dostupnosti obrazovanja i zaposlenja za žene, kao i o nejednakosti polova kako u Velikoj Britaniji tako i u celom svetu.

U svojoj novoj ulozi, Megan, za koja je u osmom mesecu trudnoće uspostavljaće partnerstvo sa mladima širom Komonvelta, a posebno će raditi na podršci ženama i devojčicama.

Fondacija čiji je kraljica pokrovitelj sarađuje sa brojnim organizacijama kako bi doprli do mladih ljudi širom sveta i podržali one koji su najranjiviji.

Više fotografija pogledajte OVDE!

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader