Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dame, spremite se: Poznati kubanski frajer stiže u Beograd

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Dugo najavljivano gostovanje najvećeg kubanskog plesača svih vremena konačno se ostvaruje...

Specijalno izdanje najveće žurke u regionu, posvećeno je jednom od najboljih kubanskih plesača svih vremena Majklu Foncu, koji će 30. marta održati bootcamp u prostorijama Dečjeg kulturnog centra "Majdan", sa svojom partnerkom Silvijom Ćapeli.

- Beograde, vidimo se uskoro! Družićemo se četiri sata na radionicama i jedva čekam da vidim kako napredujete. Takođe, pozivam sve da dođu na spektakl, 30. marta u Studentski Kulturni Centar. Čuo sam da Beograd ima fantastičnu publiku - izjavio je Majkl Fonc.

Organizatori najavljuju do sada neviđeni plesni spektakl na našim prostorima.

Inače, Majkl Fonc je svoje fantastično plesno umeće podelio sa publikom i to u dva igrana filma, kao i jednu televizijsku seriju. Našoj publici je poznat po ulozi u filmu "Street dance 2" a novije ostvarenje "Latin dream" (2017) u kome Fonc igra gostovljubivog domaćina, ostaviće sve tinejdžerke, ali i njihove mame, bez daha.

Author: @paolostroppa Copyright: ©Ppaolostroppa Software:Adobe Photoshop CC (Macintosh) Created: 2018:01:16 12:33:27
Izvor: Cosmopolitan

Svoje plesno znanje Majkl će sa beogradskom publikom podeliti 30. marta, gde će održati plesni kurs, i to u trajanju od četiri sata! Svi zaljubljenici plesa mogu uživati, učiti i vredno raditi na poboljšanju tehnike plesova u kojima Fonc briljira, afro-cuban, balet, savremeni ples, džez, hip hop, flamenko, kao i mnoge druge latino-američke plesove.

Imaćete jedinstvenu priliku da vidite i osetite njegovu harizmatičnu prirodu, kao i neverovatnu plesnu veštinu u ekskluzivnom šou nastupu, 30. marta u Studentskom kulturnom centru Beograda.

Majkl Fonc je instruktor, koreograf i plesač. Rođen je 1976. godine, na Kubi. Znanje iz baleta, savremenog i modernog plesa, sticao je u kabareu "Tropicana", na Kubi, koji je ujedno i najpoznatiji kabare na svetu. 2000. godine se preselio u Italiju, sa grupom Ire Bata, gde je nadograđivao svoje znanje, što u samoj grupi, što od velikih plesnih učitelja poput Virgalia Picalisa, Marka Mačetija kao i mnogih drugih. Na svetskom salsa kongresu 2006. godine, u Varšavi, osvojio je nagradu za najbolju koreografiju i najboljeg plesača.

"Al Centro" plesni klub, osnovan je 2012. godine od grupe zaljubljenika i poštovalaca plesa. Sa željom da rasplešu Beograd, ne posustaju, te njihove časove i seminare pohađa veliki broj Beograđana. Domaćini su najposećenijih plesnih žurki na Balkanu, kao i u ovom delu Evrope.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader