Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Selena Gomez o društvenim mrežama: "Plaše me mlade devojke..."

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Nekada je bila kraljica Instagrama...

Iako je mnogi i dalje smatraju kraljicom Instagrama, Selena Gomez prznaje da nije ljubitelj društvenih mreža, što se i da videti po njenim retkim objavama. A više o tome je progovorila tokom intervjua u Kanu.

Naime, pevačica je javno izrazila zabrinutost za svoju, ali i mlađu generaciju, zbog nezdrave izloženosti društvenih mreža.

- Društvene mreže su grozne za moju generaciju. Razumem ja da je dobro imati platformu, ali me jako plaši kada vidim koliko su mlade devojke i momci izloženi. Oni nisu svesni kakve su vesti i šta se dešava okolo. Ne bih da kažem da ih to čini sebičnim, jer zvuči loše, ali je definitivno jako opasno, jer ljudi ne dobijaju pravu informaciju - rekla je Selena.

Ona dodaje i da su stvari otišle toliko daleko, da je već nemoguće drastično popraviti stvari. Kao neko ko ne ih ne koristi tako često, kaže da svaku objavu objavi uz dobru nameru.

- Ja sam jako zahvalna jer imam svoju platformu, jer tako mogu da delim stvari koje mi znače. Ne izbacujem mnogo onih besmislenih slika. Kada objavljujem, želim da to ima nameru i poentu - kaže Selena.

Za kraj, ona je podelila i mali savet fanovima, pa je rekla da bi trebalo dobro da odrede kada treba koristiti društvene mreže a kada ne.

Povezane vesti

Povezane vesti

Izvor: Teenstar

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader