Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Lavina negativnih komentara na internetu zbog voštane figure Arijane Grande!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Poznati muzej osudili pevačicini obožavatelji...

Protekle nedelje poznati muzej voštanih figura slavnih osoba "Madame Tussauds" predstavio je u Londonu voštanu verziju pevačice Arijane Grande

Nije trebalo da prođe mnogo vremena da bi za ovu novost čuli i Arijaniniobožavatelji koji na prvi pogled na figuru nisu mogli da veruju da je to konačna verzija njihove omiljene pevačice. 

Naime, muzej je nekoliko meseci ranije sproveo anketu pitajući njene obožavatelje žele li da naprave "klasičnu Arijanu", "otkačenu Arijanu" ili "Arijanu princezu". Obožavatelji su se odlučili za klasičnu verziju koja uključuje njen zaštitni znak - dugački visoki rep - predimenzionirani duks i čizme iznad kolena. 

"Odabrali ste klasičnu Ari! Sada kad smo totalno pogodili njen stil, možete doći da vidite Arijanu Grande u muzeju "Madame Tussauds" u Londonu pet nedelja od ovog petka", napisali su iz muzeja te premijernom fotkom figure pevačice podstakli lavinu komentara na Twitteru jer su možda stil pogodili, ali lice nažalost ne liči na njeno.

"Treba da joj istopite lice i počnete ponovno jer to nije to!"

"Ne bih rekla da ste pogodili."

"Što je duže gledam, to sam zbunjenija." 

"Oprostite, ko je to?"

Niz odgovora na njihovu objavu se nastavio,ali oni se još uvek nisu oglasili. Takođe, pevačica još nije iznela svoje mišljenje o figuri. 

Povezane vesti

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader