Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Manekenke se udružile i pobunile protiv brenda Victoria's Secret!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Problemi se nižu...

Victoria's Secret na meti više od stotinu besnih manekenki, evo i zašto...

U pismu koje je potpisala "Alijansa manekenki", koju sačinjava više od stotinu lepotica sa modnih pista, ovaj brend je osuđen zbog saradnje sa osvedočenim zlostavljačima.

Otvoreno pismo poziva "Viktorijas sikret" da zaštiti devojke, odnosno devojčice koje tek ulaze u svet mode. Među potpisnicama su bivši "Anđeo" Ducen Krus, Karen Elson, Kristi Tarlington, Iskra Lorens, Katriona Balf, Mila Jovović, Robin Louli i drugi.

"Pišemo vam zabrinute zbog bezbednosti i dobrobiti devojaka i mladih žena koje žele da nose vaše modele. Svake nedelje slušamo o slučajevima napada, silovanja i trafikinga mladih manekenki. Jasno je da vaša kompanija mora odigrati ključnu ulogu u rešenju ovog problema," navode manekenke.

Povezane vesti

Kompanija "Viktorijas sikret" sarađuje sa Džefrijem Epstinom, finansijskim savetnikom optuženim za trafiking, kao i najmanje trojicom fotografa koji su optuženi za zlostavljanje ili silovanje.

"Duboko je uznemirujuće što su ovi ljudi iskoristili svoje veze sa vašom kompanijom kako bi namamili žrtve. Od ovih priča se prevrće stomak, a mnoge od nas susrele su se, tokom karijere, sa raznim neprijatnim iskustvima kakva naša industrija prečesto toleriše," navode manekenke.

Kompanija "Viktorijas sikret" kratko je saopštila da je "spremna za dijalog" sa manekenkama.

Izvor: Mondo.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader