Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Vest koja se nikome nije dopala: Niki Minaž se povlači sa muzičke scene?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Najpoznatija reperka izjavila da je vreme za penziju došlo...

Zgodna reperka Niki Minaž stalno je u žiži javnosti. Ona svojom pojavom pleni gde god se pojavi. Obožavamo njen stil i njene hitove, kao i stav po kome je prepoznatljiva. Već 19 godina, Niki obeležava svestku scenu svojim pesmama i izgledom koji obara sa nogu. Mega hitovi poput Super Bassa, Anakonde i Starships-a su nešto što dugo nećemo moći da izbijemo iz glave. Zahvaljujći njima, Niki je postala jedan od najvećih ženskih repera.

Niki Minaž izlazi sa Kenneth Pettiem i on je izjavio da planiraju venčanje! Iako jedva  čekamo da Niki vidimo u venčanici, šokirala nas je njena izjava da je vreme za penziju. Da li to znači da više neće snimati pesme koje teraju na ples i da neće biti deo holivudskih fimova?

Njeni solo albumi vredni su milione dolara, a njene impresivne saradnje obeležene su kao neprevaziđeni hitovi. Sa njom su radili Usheer, Madonna, Kanie Vest, Arriana Grande, Justin Bieber, Guetta.

Niki Minaž nikad do sada nije odlazila sa scene i uvek je bila otvorena za nove saradnje. Mediji nagađaju, a fanovi se nadaju da ovog puta nije ozbiljna. Već smo imali primere poput Eminema i Jai Z-ija koji su se penzionisali, pa se vratili sa novim albumima.

Niki je navela da je vreme da stvori porodicu i da joj je to trenutno prioritet. U poslednje vreme sve je više kritikovala muzičku industriju i bila nezadovoljna što se pojavila konkurencija poput Cardi B i Megan The Stallion. Iako je Niki uvek delovala otvoreno za dolazak mladih talenata, nikad ne bi prihvatila ako nije glavna na centralnoj muzičkoj sceni.

Niki je poznata po svojim smelim, ponekad i konfliktnim izjavama, pa se još ne može sa sigurnošću tvrditi da je odlazak u penziju zaista ozbiljan.

Polemiše se da li joj smeta konkurencija, pa se svi potajno nadamo da će se ubrzo vratiti da povrati svoju krunu!

Izvor: Mogujatosama.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader