Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kim dobila poklon od milion dolara od supruga!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Kanje je uradio nešto što niko do sada nije.

Kim Kardašijan proslavila je svoj 39. rođendan. Rijaliti zvezda dobila je mnogo poklona i čestitki, ali jedan poklon zaista će biti zapamćen. Kanje Vest ume da iznenadi svoju ženu i da je oduševi gestovima. On je spremio za nju veliko iznenađenje povodom njenog rođendana i još jednom dokazao koliko je voli.

Šta da poklonite devojci koja već sve ima? Zasigurno je da joj šminka i garderoba nisu potrebne. Kanje Vest poznat je po tome da voli da za Kim pripremi skupa i raskošna iznenađenja. Ovog puta, on je odlučio da uradi nešto sasvim drugačije. Naime, Kanje je u ime svoje supruge donirao milion dolara u dobrotvorne svrhe. Kim je ovim činom bila prezadovoljna i podelila je sa svojim fanovima sertifikat na kome su potpisana ona i njena deca: North, Saint, Chicago and Psalm.

Povezane vesti

Bilo je to rođendansko iznenađenje za Kimali i za organizaciju.

"Izuzetno cenimo Kanjea, Kim i čitavu porodicu Vest zbog njihovog promišljenog dara", rekao je u rezoluciji nacionalni direktor Michael Mendoza. "# cut50 je sarađivao sa Kim tokom protekle godine na nekim od naših najvažnijih kampanja. Oduševljeni smo što vidimo da su naši neverovatni partneri u koaliciji protiv recidivizma, u inicijativi za ravnopravnost."

Izvor: Mogujatosama.rs 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader