Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Anđelina ima dozvolu za upravljanje avionom, Bijonse je slikala portrete: Neobični talenti poznatih ličnosti!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Danas su holivudske zvezde samo zbog jednog od mnogobrojnih talenata koje poseduju.

Naše omiljene poznate ličnosti imaju mnogo talenata! Ono što pokazuju svakodnevno na sceni je samo jedan deo njihovih talenata. Možda niste znali, ali Angelina Joile zna da upravlja avionom! Otkrili smo šta još znaju i umeju zvezde i čim se bave u slobodno vreme, kada nisu glavni glumci, pevači ili manekeni.

1. Angelina Jolie ima dozvolu za avion, ona može da bude pilot! Najveća holivudska zvezda, majka šestoro dece + pilot! O, da, možda vam ovo zvuči čudno, ali Angelina je zaljubljena u avione. Položila je sve ispite, samo da bi mlađem sinu mogla da ispuni želju da ga provoza iznad oblaka. Svaka čast!

2. Jamie Lee Curtis jedna je od mnogih važnih svetskih izumiteljica! 1987. godine, dok je menjala pelene svoje, sada 32-godišnje ćerke kad je bila beba, postala je inspirisana. Izmislila je pelenu koja je imala džep za čuvanje maramice. Curtis je tada patentirala svoju ideju i na to je veoma ponosna. Ova pelena je u isto vreme služila i za brisanje i za sušenje. Genijalno!

3. Taylor Lautner ima crni pojas u karateu! Neodoljivi glumac je itekako opasan. Dobio je crni pojas još kada je imao 8 godina.

Povezane vesti

4. Patrick Dempsey je auto trkač! Kada nije doktor, on je na trkačkoj stazi. Poseduje sportsku kolekciju automobila, na koju je veoma ponosan. Uživa u auto trkama i često je na takmičenjima. 

5. Snoop Dogg je trener za decu! On ima zaista sjajan talenat za fudbal. Sa ponosom je podučavao svoje sinove svemu što zna o fudbalu. Snoop je 2005. osnovao Omladinsku fudbalsku ligu Snoop za decu iz grada, a jedan od njegovih mladih igrača je čak odrastao i nastavio da igra u Super Bowlu!

6. Beyonce zna da crta! Ona je pre svoje muzičke karijere slikala portrete. Ulje na platnu za nju je bila terapija koja opušta i budi inspiraciju! Ona stvarno može sve!

Povezane vesti

Izvor: Mogujatosama.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader