Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dobio je mnoštvo pohvala: Prvo obraćanje princa Harija

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Nakon povlačenja, obratio se javnosti.

Mnogi su podržali njihovu odluku da se finansijski osamostale.

Princ Hari, koji i dalje formalno jeste zakoniti vojvoda od Saseksa, iako je pre samo nekoliko dana najavio povlačenje i odstupanje od kraljevskih dužnosti, obratio se javnosti putem svog Instagram profila. Video je za samo pola sata pogledalo pola miliona ljudi, a ovo nedvosmisleno pokazuje koliki ugled i uticaj uživa mlađi sin tragično nastradale princeze Dajane.

Naime, na zvaničnom kanalu "Sussexroyal" princ se obratio na temu sportskih igara "Inviktus", koje su međunarodni adaptivni multi-sportski događaj, a čiji je on osnivač. Mnogi su ga pohvalili, jer je usred drame koja potresa Veliku Britaniju i cele kraljevsku porodicu, Hari nastavio da obavlja svoje aktivnosti. 

Inače, princ Hari je 10 godina služio u oružanim snagama. A igre "Inviktus" pokrenute su kako bi ranjeni, povređeni ili bolesni pripadnici oružanih službi i veterani nastavili da nižu uspehe i pokazali svetu za šta su sposobni u nizu adaptivnih sportova, u rasponu od košarke u invalidskim kolicima do veslanja u zatvorenom.

"Nadam se da su svi u Nemačkoj spremni za neverovatnu nedelju sporta. Ne sumnjam da će se nemačka javnost naći iza ovih igara i da svaki takmičar može da očekuje srdačnu dobrodošlicu", izjavio je princ Hari putem društvenih mreža.

Pozitivni komentari podrške na račun osamostavljivanja Megan i Hari nisu prestali da stižu, a mnogi su podržali njihovu odluku da se finansijski osamostale.

Povezane vesti

Povezane vesti

Izvor: Stil

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader