Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Selenin povratak na scenu nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Zahvalna sam psihoterapijama..."

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Mlada pevačica se dugo borila sa problemima koje je pretočila u novi album.

Ako je neko bio u stopu praćen od strane medija, i to duži vremenski period, to je svakako Selena Gomez. Mlada pevačica se godinama borila sa zdravstvenim problemima, ali ovoga puta je uspela da se vrati u svet muzike i to novim albumom.

Naime, Selena je u intervjuu za magazin Billboard istakla da joj je novi album pomogao da pronađe mir, a osim toga otvoreno je govorila o terapijama na kojima je redovna.

“Želela sam da snimim album koji će naterati ljude da nešto osete. Bilo da im pomogne kroz tešku vezu ili da im povrati samopouzdanje ili da se zabavljaju uz njega. Album ima više slojeva i drago mi je da ovako zvuči, nakon četiri i po godine,” rekla je Selena.

Pevačica je takođe otkrila da joj je najteže izvođenje pesme "Vulnerable" (Ranjiva), zbog čega smo odmah mogli da naslutimo da se radi o autobiografskoj numeri.

Povezane vesti

“Pesma govori o tome kako sam postala ogorčena, nakon što su me životne prilike istrošile. Bila sam ogorčena i prazna. Nisam dugo ništa osećala,” ispričala je i onda se zahvalila psihoterapijama na tome što se sada oseća bolje.

“Idem na terapije, pričam o svemu kroz šta prolazim. Tamo sam shvatila da je ranjivost moja vrlina, a ne mana, kao što sam ranije mislila. I kada smo počeli da radimo na pesmi, od toga sam počela. Ako ti dam celu sebe, možeš li to podneti. Ako ne, ja ću i dalje ostati svoja, samo ti nećeš biti u mom životu,” otkriva pevačica i dodaje:

“Pesme mi imaju drugačije značenje sada nego kada sam ih snimala. I to je razlog zbog kog sam čekala. Nisam želela da me trigeruju iste stvari. Želela sam da iz sebe izbacim ono što sam osećala i da to proslavim. To se i dogodilo,” objasnila je ona.

Povezane vesti

Tamara V.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader