Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

KONAČNO se obratio javnosti: Princ Hari otkrio razloge odlaska iz kraljevstva

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

"Ne želim da vam se obratim kao princ ili vojvoda, već kao Hari"...

Ono što je najviše aktuelno u poslednje vreme i zbog čega svetski mediji bruje, svakako je vest daprinc Harii Megan Markl odlaze iz kraljevske porodice.

Nakon mnogobrojnih sastanaka, pretpostavljanja da je Megan Markl glavni krivac njihove odluke, podrške kraljice Elizabete, princ Harije rekao:

"Pre nego što počnem, moram reći da mogu samo da zamislim ono što ste čuli ili možda pročitali u poslednjih nekoliko nedelja", rekao je on. "Dakle, želim da čujete istinu od mene, koliko mogu da podelim - ne kao princ ili vojvoda, već kao Hari, ista osoba koju su mnogi od vas gledali kako odrasta u poslednjih 35 godina - ali sa jasnijom perspektivom. " 

"Velika Britanija je moj dom i mesto koje volim. To se nikada neće promeniti. Odrastao sam osećajući podršku mnogih od vas i gledao sam kad ste Megan dočekali raširenih ruku, dok ste me videli kako pronalazim ljubav i sreću koja će, nadam se, trajati celog života."

Hari je pričao i o Megan, što mnogi nisu očekivali.

"Takođe znam da ste me dovoljno dobro upoznali tokom svih ovih godina. Verujem da žena koju sam odabrao za svoju podržava iste vrednosti kao i ja. I ona je ista žena u koju sam se zaljubio. Oboje činimo sve što možemo kako bismo podigli zastavu i izvršili svoje uloge za ovu državu sa ponosom. Jednom kada smo se Megan i ja venčali, bili smo uzbuđeni, nadali smo se i bili smo tu da služimo. I sada je to tako."

Harije rekao da je ovo bila teška odluka za njega i da je dugo razmišljao, mesecima unazad. Sada će njihov život biti dosta mirniji, ali uz nove promene, dolaze i novi izazovi, s obzirom na to da se sele u Kanadu.

Povezane vesti

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader