Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zanimljive činjenice o najpopularnijoj seriji svih vremena „Prijatelji“

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Postoji li iko da ne voli čuvenu ekipu čije reprize gledamo iznova i iznova?

Desilo se! HBO je zvanično najavio snimanje nastavka serije „Prijatelji“. Ovo će biti posebna epizoda, koja će premijerno biti prikazana u maju 2020. godine.

Oni su takođe potvrdili da će u novoj seriji „Prijatelji“ gledaoci videti celu postavu glumaca, od kojih će svaki glumac za ovaj nastavak dobiti po 2.5 miliona dolara.

Tako će se u biografiji „Prijatelja“ pojaviti još jedno zanimljivo poglavlje - pored onih koje su seriju već učinile kultnom.

Fontana u seriji je lažna

Svi dobro znamo fontanu koja krasi špicu serije. Ipak, vodiči iz Njujorka vole da poruče turistima da je špica za seriju snimana na pozadini Pulitzerove fontane. Zapravo, u seriji je to scenografija. Filmski studio Varner Bros rekreirao je pravu kopiju u jednom od svojih paviljona u Los Anđelesu.

Nijedan od glumaca nije voleo špicu serije

Godine 2016. Dženifer Aniston priznala je da ona i njene kolege nisu smatrali da je ideja o plesu u fontani uspešna i smešna. Ipak, producenti su insistirali.

Na setu "Prijatelja" uvek su postojali fanovi

Svaka epizoda „Prijatelja“ snimana je pred publikom uživo, tako da su scenaristi mogli da gledaju reakciju na šale. Uprkos činjenici da su snimali najmanje 5 sati dnevno, 200-300 lojalnih fanova projekta uvek je dolazilo da prisustvuje.

Povezane vesti

„Prijatelji“ - retka serija u kojoj se glumci nisu takmičili jedni sa drugima

Obično je svaka uspešna serija "krvavi rat" glumaca za emitovanje vremena, slave i uspeha. Ipak, na setu "Friends" to se nije dešavalo. Zvezde serije bili su pravi prijatelji. Zato, kada su u drugoj sezoni producenti pokušali da podele svoje junake na manje ili više značajne sa odgovarajućim nivoom plata, počeo je haos. Dženifer Aniston i tim postavili su ultimatum: svako po 100 hiljada dolara - i ništa drugo.

Uloga Rejčel bila je namenjena Kortni Koks

Kad je Kortni Koks izabrana za seriju, dobila je ulogu Rejčel. Ipak, nakon što je pročitala scenario, glumica je zamolila da joj pripadne uloga Monike, jer joj je ta junakinja bila bliža.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader