Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pauk uništio Ketin i Raselov medeni mesec

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Čuveni par koji je prošlog meseca ozvaničio svoju romansu otputovao je na Maldive, ali je još prvog dana Keti završila kod lekara zbog ujeda insekta...

Luksuzno letovalište na rajskom ostrvu terbalo je, nedavno venčanom paru, konačno da pruži malo opuštanja, bez ometanja fanova i paparaca. Planove, međutim, nisu upropastili oni, već egzotični insekti! Čim je stigla na Maldive, na Keti Peri je nabasao pauk, koji je ostavio ozbiljan osip po njenim nogama. Lekovi koje zbog toga mora da pije su toliko jaki, da je ona po ceo dan iscrpljena i ne izlazi iz sobe.

Prijatelji čuvenog para izjavili su ranije da se Keti i Rasel raduju putovanju, jer će konačno moći da uživaju u kvalitetnom vremenu provedenom zajedno.

- Tamo gde idu biće potpuno izolovani od gužve i moćiće jednostavno da se opuste na plaži i uživaju jedno u drugom, bez ikakvog ometanja.

Kao što obično biva, stvari se nisu baš odvijale po planu, ali se nadamo da će se Keti ubrzo oporaviti i da će par ipak uspeti da iskoristi, barem deo svog odmora.

Koliko su radovali ovom putovanju, govore i Raselove izjave tokom venčanja, kada je konačno bila prekinuta njihova „zabrana seksa“ koje je trajala mesec dana. On je rekao da ne može da dočeka da okonča ovaj uvrnuti dogovor sa svojom dvadesetpetogodišnjom mladom i da planria da provede nekoliko dana bez prekida proučavajući sa Keti Kama Sutru.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader