Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Život svetskih zvezda: Najčudniji zahtevi poznatih na turnejama

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Da li je granica normalnog pređena ili ne?

Izvor: Shutterstock

Poznate ličnosti danas su uzor i idoli mnogima. Oduvek se činilo da mnogi zavide njihovom načinu života, jer gledajući ono što su nam samo oni dozvolili, čini se da je takav život zaista bajka.

Ipak, krenimo od toga da su i poznate ličnosti ljudi, koji imaju osećanja, poteškoće u životu i mnogobrojne probleme. Međutim, šta se dešava kada im njihova slava dozvoli bahatost? Da li je to zaista bahatost ili zasluženo pravo za privilegije i raznorazne prohteve?

Bilo kako bilo, čini se da neki od njih imaju zaista specijalne uslove, kada je reč o turnejama. U slučaju da se neki ne mogu ispuniti, turneje se mogu i otkazati od strane najplaćenijih muzičkih izvođača.

Rijana je jedna od njih. Kontroverzna pevačica koja je scenu osvojila najviše lepotom, a potom i glasom. Rijana ima jedan od najčudnijih zahteva. Pored specijalne hrane i alkohola koji zahteva, pevačici je obavezno da se obezbedi tepih sa leopard printom, kako bi mogla da hoda bosa po njemu.

Povezane vesti

Kristina Agilera uvek zahteva policijsku pratnju, a ono što je posebno u njenim zahtevima, to je da joj se obezbedi vitamin C u obliku likova iz američke serije „Porodica Kremenko“. Bizarno, zar ne?

Lejdi Gaga zahteva da se na zidovima obavezno nalaze stari posteri Dejvida Bouvija, grupe Queen, Eltona Džona i Bili Holidej. Osim toga, pevačici je izuzetno važno da je dočeka beli kožni kauč.

Zahtevi Tejlor Svift se zasnivaju isključivo na hrani. Pevačica želi da joj se obezbede tri tanjira makarona sa sirom, kutija sladoleda i jogurt sa čokoladom.

Džastinu Biberu mora da se obezbedi sto za masažu i kikiriki puter. Ljudi koji rade za Bibera ne smeju da mu se obraćaju, dok njegova bivša devojka Selena Gomez zahteva da se niko iz njenog tima ne zove Džastin.

Izgleda da stara ljubav zaborava nema.

Previše ili ne?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader